Young couple taking a break while riding a vintage motorcycle through the countryside
Σημείωση για τους εκδότες: Το Intuit Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Απάντηση του συντάκτη: Το κύριο συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου μπορεί να είναι κατάλληλο για κάποιον που ενδιαφέρεται να ασφαλίσει πολλά εξειδικευμένα οχήματα. Πρώτον, μέρος της Farmers Insurance Group, ασφαλίζει RV, μοτοσικλέτες, αμαξίδια γκολφ, ATV και σκούτερ. Επιπλέον, οι οδηγοί υψηλού κινδύνου μπορούν να λάβουν έντυπα SR-22 ή FR-44 μέσω της συνεργαζόμενης αεροπορικής εταιρείας Foremost, Bristol West. Αν ψάχνετε για μια ισχυρή εφαρμογή για κινητά ή μια εμπειρία προσφοράς στο διαδίκτυο, ίσως θέλετε να ψάξετε αλλού.


Τα πιο σημαντικά συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτου με μια ματιά

Διαθεσιμότητα Διατίθεται και στις 50 πολιτείες και στην Ουάσιγκτον, DC
Αξιολογήσεις ικανοποίησης πελατών από την JD Power Όχι στη λίστα
Πώς να πάρετε μια προσφορά ασφάλισης Μιλήστε με έναν πράκτορα τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως
Πώς να υποβάλετε αξίωση Διαδικτυακά ή μέσω της 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής

Πλεονεκτήματα

 • Διατίθενται εκπτώσεις Multipolis μέσω συνεργατών
 • Προσφέρει ασφάλιση για μοτοσυκλέτες, vintage αυτοκίνητα, επαγγελματικά οχήματα και άλλα
 • Μπορεί να είναι διαθέσιμο το SR-22 ή το FR-44

μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει ηλεκτρονική διαδικασία προσφοράς
 • Μέτρια εφαρμογή για κινητά

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασφάλεια αυτοκινήτου Foremost

Η Foremost ιδρύθηκε το 1952 και άρχισε να ασφαλίζει τροχόσπιτα. Με τα χρόνια επέκτεινε τις προσφορές της για να καλύψει μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων και σήμερα είναι μέλος του Farmers Insurance Group. Η εταιρεία λέει ότι εστιάζει στην πώληση εξειδικευμένων τύπων ασφάλισης που δεν είναι ευρέως διαθέσιμα αλλού.

Ασφαλίζει πολλούς τύπους οχημάτων

Η Foremost προσφέρει εξειδικευμένες πολιτικές για RV, ATV, καρότσια γκολφ, σκούτερ και μοτοσικλέτες. Παρέχει επίσης κάλυψη για συλλεκτικά αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα όπως φορτηγά και φορτηγά. Έτσι, μπορεί πιθανώς να σας δείξει μια πολιτική προσαρμοσμένη στον τύπο του οχήματος που οδηγείτε, είτε είστε συλλέκτης, χομπίστας ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης.

Μπορεί να εκδώσει πιστοποιητικό SR-22 ή FR-44

Η Foremost συνεργάστηκε με το Bristol West για να παρέχει κάλυψη σε πελάτες με παραβιάσεις ρεκόρ οδήγησης. Το Bristol West θα εκδώσει ένα SR-22 ή FR-44 σε πελάτες που απαιτούν αυτό το πιστοποιητικό. Συνήθως, οι ασφαλιστικές εταιρείες θεωρούν τους οδηγούς που απαιτούν SR-22 ή FR-44 ως υψηλού κινδύνου, επομένως ορισμένοι μεταφορείς μπορεί να μην επιθυμούν να συνεργαστούν με πελάτες σε αυτήν την περίπτωση. Το κυριότερο μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν ψάχνετε για μια ασφαλιστική εταιρεία που θα παρέχει αυτήν την τεκμηρίωση.

Δεν δίνει εισαγωγικά στο διαδίκτυο

Το κυριότερο απαιτεί να καλέσετε και να μιλήσετε με έναν πράκτορα για να λάβετε μια προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου. Δεν υπάρχει επιλογή αυτόματης δημιουργίας προσφοράς στον ιστότοπο, όπως το επιτρέπουν συχνά οι ανταγωνιστές, γεγονός που μπορεί να κάνει δύσκολη τη σύγκριση μόνο στο διαδίκτυο.

Κάλυμμα αυτοκινήτου που παρέχεται από την Foremost

Το Foremost προσφέρει τυπικούς τύπους κάλυψης, καθώς και ορισμένες λιγότερο συχνά διαθέσιμες επιλογές.

 • Ανασφάλιστοι/ανασφάλιστοι αυτοκινητιστές — Αυτό σας προστατεύει σε περίπτωση ατυχήματος όπου υπεύθυνος είναι ένας ανασφάλιστος ή υποασφαλισμένος οδηγός.
 • Επίδομα ενοικίου — Αυτό βοηθά στην κάλυψη του κόστους ενοικίασης αυτοκινήτου για συγκεκριμένο αριθμό ημερών μετά την αξίωση.
 • Υπηρεσία ρυμούλκησης και βλάβης — Εάν το αυτοκίνητό σας χαλάσει ενώ οδηγείτε, η Foremost θα πληρώσει για βοήθεια μέχρι ένα ορισμένο όριο του συμβολαίου σας.
 • Προσωπικοί τραυματισμοί και υλικές ζημιές — Αυτές οι καλύψεις βοηθούν στην πληρωμή της αστικής σας ευθύνης εάν βρεθείτε υπεύθυνος για ένα ατύχημα.
 • Ιατρικές πληρωμές — Αυτή η κάλυψη βοηθά με τους ιατρικούς λογαριασμούς εάν τραυματιστείτε σε ατύχημα.
 • Δάνειο/μίσθωση — Εάν χρηματοδοτείτε το αυτοκίνητό σας και αυτό καταστραφεί σε ατύχημα ή χαθεί από κλοπή, βοηθά να κλείσει το χάσμα μεταξύ αυτού που οφείλετε για το δάνειο ή τη μίσθωση και το ποσό που πληρώνει η ασφάλειά σας.
 • Αντικατάσταση νέου οχήματος — Εάν ένα νέο αυτοκίνητο είναι ολική απώλεια, αυτή η κάλυψη βοηθά στην αγορά ενός συγκρίσιμου αυτοκινήτου.
 • Μειωτικό έκπτωση — Αυτό μειώνει την ετήσια έκπτωση εάν αποφύγετε συνολικές αξιώσεις ή αξιώσεις σύγκρουσης.

Εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτων που προσφέρει η Foremost

Το Foremost αναφέρει μόνο μερικές εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου στον ιστότοπό του. Δεν υπάρχει σαφής αναφορά στον ιστότοπο ότι θα μπορούσαμε να βρούμε ορισμένες από τις εκπτώσεις που συνοδεύονται από προσφορές ανταγωνιστών, όπως εκπτώσεις εξοπλισμού ασφαλείας, εκπτώσεις καλών μαθητών ή εκπτώσεις πρόληψης ατυχημάτων.

Αυτές είναι οι εκπτώσεις που αναφέρονται στον ιστότοπο Foremost.

 • Έκπτωση χωρίς χαρτί — Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εάν επιλέξετε να λαμβάνετε τιμολόγια και έγγραφα μέσω e-mail.
 • Έκπτωση πολλαπλών αυτοκινήτων — Το ασφάλιστρό σας μπορεί να είναι χαμηλότερο εάν αγοράσετε κάλυψη για περισσότερα από ένα αυτοκίνητα.
 • Έκπτωση Multipolis — Μπορεί να δικαιούστε αποταμιεύσεις εάν αγοράσετε άλλα ασφαλιστήρια συμβόλαια, όπως ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού ή ασφάλιση ζωής, από εταιρείες του Ομίλου Farmers.

Οι διαθέσιμες εκπτώσεις μπορεί να εξαρτώνται από την τοποθεσία σας και την εταιρεία που αναλαμβάνει το συμβόλαιό σας. Θα χρειαστεί να μιλήσετε με έναν πράκτορα για πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με πιθανές εκπτώσεις.

Συχνές ερωτήσεις για το Foremost

Είναι η Foremost πραγματική ασφαλιστική εταιρεία;

Ναι, η Foremost είναι μια πραγματική ασφαλιστική εταιρεία και μέλος του ομίλου ασφαλιστών Farmers. Υπάρχει από το 1952 και είναι αδειοδοτημένο σε όλες τις πολιτείες και στην Ουάσιγκτον, DC

Είναι το Foremost καλό για οδηγούς υψηλού κινδύνου;

Το κυριότερο θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για οδηγούς υψηλού κινδύνου, καθώς έχει συνεργαστεί με την Bristol West, η οποία είναι πρόθυμη να ασφαλίσει οδηγούς με καρό ιστορικό οδήγησης. Το Bristol West προσφέρει πιστοποιητικά SR-22 ή FR-44, ώστε να μπορεί να βοηθήσει τους οδηγούς που χρειάζονται αυτήν την τεκμηρίωση επειδή έλαβαν καταδικαστική απόφαση DUI, προκάλεσαν ατύχημα ενώ δεν ήταν ασφαλισμένοι ή διέπραξαν σοβαρές τροχαίες παραβάσεις.

Δεν είστε σίγουροι αν η ασφάλεια αυτοκινήτου Foremost είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Καρότο: Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να είναι ιδανική εάν είστε σίγουροι για την οδηγική σας ασφάλεια και θέλετε μια προσφορά με βάση την τηλεματική.
 • Allstate: Μπορείτε να προτιμήσετε αυτήν την ασφαλιστική εταιρεία εάν θέλετε να κερδίσετε ανταμοιβές για ασφαλή συμπεριφορά στο δρόμο.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Brodsky είναι ανεξάρτητη συγγραφέας στα προσωπικά οικονομικά και οικονομικά. Έχει πτυχίο στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Η Sarah έχει γράψει για εταιρείες όπως η Hcareers, η Impactivate και η K… Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın