Homeowner in his yard, working on staining new woodwork for his home
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Ανακαλύψτε τα στεγαστικά δάνεια με μια ματιά

 • Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Εκανε
 • Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων: Τα κεφάλαια εκδίδονται με μία κίνηση
 • Κόστος ιδρύματος: Χωρίς κόστος εκκίνησης, κόστος κλεισίματος ή κόστος εκτίμησης
 • Αναλογία δανείου προς αξία: Έως και 90% της τρέχουσας αξίας του σπιτιού σας
 • Ώρα για χρηματοδότηση: Περίπου οκτώ εβδομάδες

Η Discover είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πιστωτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών και δανείων. Αυτό περιλαμβάνει δάνεια αναχρηματοδότησης κατοικίας και στεγαστικά δάνεια σταθερού επιτοκίου.

Πλεονεκτήματα

 • Διορθώθηκε ΑΠΡ
 • Διαδικτυακή εφαρμογή
 • Μπορεί να πληροί τις προϋποθέσεις με χαμηλότερη πίστωση
 • Χωρίς κόστος εκκίνησης ή αξιολόγησης

μειονεκτήματα

 • Ποινή για πρόωρη εξόφληση
 • Μεγαλύτερος χρόνος χρηματοδότησης
 • Υψηλή ελάχιστη αξία δανείου

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου στο Discover

Η Discover προσφέρει στεγαστικά δάνεια με ανταγωνιστικά επιτόκια, ευέλικτους όρους και άλλα μοναδικά οφέλη. Ας δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά του δανείου που το ξεχωρίζουν από άλλους δανειστές.

1. Διαφανής τιμολόγηση

Το Discover δεν χρεώνει προμήθεια για δανεισμό. Το δάνειο επίσης δεν έχει προμήθειες αξιολόγησης ή χρεώσεις αίτησης.

Επιπλέον, το Discover είναι ειλικρινές σχετικά με το κόστος του Απριλίου. Εάν αυτή είναι η πρώτη σας δέσμευση σε ένα σπίτι, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τις χαμηλότερες τιμές εκκίνησης. Ωστόσο, τα περισσότερα δάνεια πιθανότατα θα είναι δεύτερα βάρη, τα οποία έχουν ελαφρώς υψηλότερα αρχικά ΣΕΠΕ.

Λάβετε υπόψη ότι τα APR στεγαστικών δανείων Discover είναι σταθερά επιτόκια, όχι μεταβλητά, που σημαίνει ότι η πληρωμή σας δεν θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Ένα τέλος που πρέπει να προσέξετε είναι μια ποινή προπληρωμής. Εάν εξοφλήσετε το δάνειό σας σε λιγότερο από 36 μήνες, το Discover ενδέχεται να σας χρεώσει ένα μέρος του κόστους κλεισίματός σας. Αυτό το ποσό δεν θα υπερβαίνει τα 500 $ και θα παραιτηθεί εάν ζείτε στο Κονέκτικατ, τη Μινεσότα, τη Νέα Υόρκη, τη Βόρεια Καρολίνα, την Οκλαχόμα ή το Τέξας.

2. Λιγότερο αυστηρές απαιτήσεις εισόδου

Το Discover έχει σχετικά χαμηλές ελάχιστες απαιτήσεις πίστωσης. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα στεγαστικό δάνειο μέσω του Discover, χρειάζεστε πιστωτικό σκορ 620 ή υψηλότερο και αναλογία χρέους προς εισόδημα μικρότερη από 43%. Η αναλογία χρέους προς εισόδημα υπολογίζεται αθροίζοντας όλες τις μηνιαίες πληρωμές χρέους και διαιρώντας τις με το μηνιαίο εισόδημά σας προ φόρων.

Ωστόσο, εάν θέλετε να δανειστείτε περισσότερα από 150.000 $, χρειάζεστε ισχυρότερη πίστωση: τουλάχιστον βαθμολογίες 700.

Πρέπει επίσης να προσκομίσετε απόδειξη του εισοδήματός σας και να έχετε “ιστορικό υπεύθυνης χρήσης πίστωσης”, σύμφωνα με το Discover. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ελάχιστες απαιτήσεις και η εκπλήρωση αυτών των απαιτήσεων δεν εγγυάται την έγκριση.

3. Υψηλός λόγος LTV

Ενώ τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου της Discover κυμαίνονται έως και 300.000 $, επιτρέπουν μια συνδυασμένη αναλογία δανείου προς αξία έως και 90%.

Λάβετε υπόψη ότι η αναλογία CLTV είναι το σύνολο όλων των στεγαστικών δανείων, επομένως προσθέτετε ό,τι οφείλετε στην κύρια υποθήκη σας συν ό,τι θέλετε να δανειστείτε από ένα στεγαστικό δάνειο Discover και το διαιρείτε με τη συνολική αξία κατοικίας σας για να λάβετε αυτόν τον αριθμό. .

4. Κάντε αίτηση online

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο μετοχικού κεφαλαίου στο Discover στο διαδίκτυο ή τηλεφωνικά.

Η πρώτη αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί και να υποβληθεί ηλεκτρονικά. Από εκεί θα σας ανατεθεί ένας προσωπικός τραπεζίτης που θα μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας διαδικτυακά, μέσω email ή μέσω τηλεφώνου.

Μπορείτε να ανεβάσετε τυχόν έγγραφα που ζητά το Discover μέσω της πύλης δανείου. Αυτή η διαδικτυακή πύλη είναι επίσης όπου πραγματοποιείτε λήψη και υπογραφή όλων των εγγράφων για τελική έγκριση δανείου.

Μπορώ να εξοφλήσω νωρίτερα το δάνειο με μετοχικό κεφάλαιο της Discover για κατοικία;

Μπορείτε να εξοφλήσετε νωρίτερα το δάνειό σας με μετοχικό κεφάλαιο στο Discover, αλλά ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις.

Το Discover προσφέρει τέσσερις όρους αποπληρωμής: 10, 15, 20 και 30 χρόνια. Αλλά αν θέλετε να εξοφλήσετε το δάνειό σας μερικούς μήνες ή λίγα χρόνια νωρίτερα, μπορείτε.

Εάν όμως εξοφλήσετε το δάνειό σας λιγότερο από τρία χρόνια μετά την ημερομηνία κλεισίματος, το Discover μπορεί να σας ζητήσει να εξοφλήσετε ένα μέρος του κόστους κλεισίματος. Αυτή η χρέωση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 500 $. Ωστόσο, εάν ζείτε σε ορισμένες πολιτείες, όπως το Τέξας και η Μινεσότα, το Discover δεν μπορεί να μετακυλήσει αυτά τα έξοδα σε εσάς.

Σε ποιον είναι καλό ένα δάνειο μετοχικού κεφαλαίου στο Discover;

Τα στεγαστικά δάνεια Discover μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για έργα όπως η πραγματοποίηση μεγάλων ανακαινίσεων σπιτιού όταν έχετε τουλάχιστον ένα μικρό έως μέτριο ποσό ιδίων κεφαλαίων.

Τα ενυπόθηκα δάνεια είναι γενικά καλά για εφάπαξ αγορές ή έξοδα, όπως η εξυγίανση χρέους ή ένα έργο βελτίωσης κατοικίας, όπου γνωρίζετε σχεδόν πόσα ακριβώς θέλετε να δανειστείτε.

Τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου της Discover μπορεί επίσης να ταιριάζουν σε εκείνα με χαμηλότερα πιστωτικά σκορ, καθώς η ελάχιστη απαίτηση πιστωτικού σκορ είναι μόνο 620. Αλλά τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου στο Discover δεν είναι για όλους. Ενώ το Discover προσφέρει υψηλό όριο επιτοκίου LTV, έχει ελάχιστη αξία δανείου 35.000 $, το οποίο μπορεί να είναι πολύ υψηλό για ορισμένα άτομα που θέλουν μόνο ένα μικρό ποσό.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για δάνειο μετοχικού κεφαλαίου στο Discover

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο μετοχικού κεφαλαίου στο Διαδίκτυο στο Discover με μερικά απλά βήματα.

Ακολουθούν ορισμένα έγγραφα που προτείνει το Discover να έχετε διαθέσιμα κατά την εγγραφή σας.

 • Αντίγραφο της άδειας οδήγησης
 • W-2s
 • Δελτία μισθού (ή άλλη απόδειξη εισοδήματος)
 • Αντίγραφο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του ιδιοκτήτη του σπιτιού σας
 • Τρέχουσα κατάσταση υποθήκης
 • Ελέγξτε τις πληροφορίες λογαριασμού

Μπορεί να χρειαστούν σχεδόν δύο μήνες για να εγκριθεί το στεγαστικό σας δάνειο Discover, αλλά πολλά από αυτά εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα παρέχετε την απαιτούμενη τεκμηρίωση.

Δεν είστε σίγουροι αν το Discover είναι για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Φιγούρα: Αυτός ο διαδικτυακός δανειστής προσφέρει μια πιστωτική γραμμή μετοχών κατοικιών (ή HELOC) με ένα κατ’ αποκοπή επιτόκιο.
 • KeyBank: Αυτός ο δανειστής προσφέρει υποθήκες υψηλής αξίας και HELOC.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Amanda Garland είναι συγγραφέας προσωπικών οικονομικών με εμμονή με τα πιστωτικά αποτελέσματα και το πώς επηρεάζουν όλα τα οικονομικά πράγματα. Έχει πτυχίο Καλών Τεχνών στη δημιουργική γραφή και έχει προταθεί η γραφή της… Διαβάστε περισσότερα

Paylaşın