Four friends watching a Chicago Bulls game react with excitement while watching the game from the sofa.
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Το BMO Harris Smart Advantage ελέγχει τους λογαριασμούς με μια ματιά

Φυσικές θέσεις Περισσότερες από 500 τοποθεσίες (Αριζόνα, Φλόριντα, Ιλινόις, Ιντιάνα, Κάνσας, Μινεσότα, Μιζούρι και Ουισκόνσιν)
Για να δουλέψω Τηλεφωνικά, αυτοπροσώπως ή διαδικτυακά (κατάθεση $25)
Μηνιαίο κόστος εξυπηρέτησης Οχι
Χρεώσεις τρεχούμενου λογαριασμού 15 $ ανά υπερανάληψη (αν γίνεται υπερανάληψη με $50+)
Άλλα έξοδα Τραπεζικό έμβασμα, αντικατάσταση κάρτας ATM, επιταγές ταμείου, εντολές χρημάτων, χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό και άλλα
Πώς να κάνετε κατάθεση Zelle, απευθείας κατάθεση, σε υποκατάστημα, κατάθεση επιταγής κινητής τηλεφωνίας
Πώς να αποσύρετε Zelle, επιταγές, χρεωστική κάρτα, ΑΤΜ, σε υποκατάστημα
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Επιλέξτε από τρία σχέδια χρεωστικών καρτών: Chicago Bulls, Chicago Blackhawks ή Milwaukee Bucks (εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα ομάδας)

Η BMO Harris είναι μια δημοφιλής περιφερειακή τράπεζα με τα περισσότερα υποκαταστήματά της στην Αριζόνα, τη Φλόριντα και τα Midwest. Είναι μια τράπεζα πλήρους εξυπηρέτησης με επιλογές για λογαριασμούς ταμιευτηρίου, δάνεια, επενδυτικούς λογαριασμούς και άλλα, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών όψεως.

Προσφέρει τρεις κύριες επιλογές λογαριασμού όψεως, η πιο δημοφιλής από τις οποίες είναι το Smart Advantage ως ο κύριος ημερήσιος λογαριασμός όψεως της BMO Harris. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το BMO Harris Smart Advantage Checking.


5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για έναν λογαριασμό ελέγχου BMO Harris Smart Advantage

1. Δεν εισπράττετε τόκους

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται λογαριασμούς ταμιευτηρίου όταν πρόκειται να κερδίσουν τόκους, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλές επιλογές για έλεγχο λογαριασμών που κερδίζουν επίσης τόκους. Δυστυχώς, αυτός ο ημερήσιος λογαριασμός ελέγχου από το BMO Harris δεν είναι ένας από αυτούς.

Αν δεν θέλετε να χάσετε επιπλέον εισόδημα, καλό είναι να βάλετε μερικά από τα χρήματά σας σε λογαριασμό ταμιευτηρίου. Αλλά τότε διατρέχετε τον κίνδυνο ενός νέου προβλήματος: όσο χαμηλότερο το τρέχον υπόλοιπο του λογαριασμού σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα υπερανάληψης του λογαριασμού σας.

Μπορείτε να μάθετε να μοιράζετε χρήματα μεταξύ ενός κανονικού λογαριασμού όψεως και ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου ή να ψωνίζετε για έναν τοκοφόρο λογαριασμό όψεως για να αξιοποιήσετε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους.

2. Δεν πληρώνετε μηνιαία χρέωση συντήρησης (αλλά προσέξτε για άλλα κόστη)

Ενώ ορισμένοι λογαριασμοί όψεως απαιτούν ένα ελάχιστο υπόλοιπο για την αποφυγή μηνιαίων χρεώσεων συντήρησης, ο λογαριασμός ελέγχου BMO Harris Smart Advantage δεν απαιτεί καθόλου μηνιαία χρέωση.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτός ο λογαριασμός όψεως είναι δωρεάν – ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με χρεώσεις όπως χρεώσεις ATM, χρεώσεις υπερανάληψης, χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό, τέλη κλεισίματος λογαριασμού και άλλα.

Το είναι είναι δυνατό να αποφευχθούν εντελώς πολλές από αυτές τις χρεώσεις. Αλλά πρέπει να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα και να πληροίτε τις προϋποθέσεις για να το κάνετε. Εάν ανησυχείτε πολύ για τις χρεώσεις, είναι καλύτερο να αναζητήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό όψεως.

3. Παίρνετε ένα διαδικτυακό σύνολο εργαλείων

Ένα από τα δυνατά σημεία της BMO Harris είναι η προσφορά της στο Διαδίκτυο και στο κινητό. Με υψηλή βαθμολογία από ορισμένους χρήστες, η εφαρμογή προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες, όπως κατάθεση επιταγών μέσω κινητού τηλεφώνου και μετρητά από κινητά, που σας επιτρέπουν να κάνετε ανάληψη χρημάτων από ένα ΑΤΜ BMO Harris χωρίς να σύρετε την κάρτα σας.

Το BMO Harris διευκολύνει επίσης τη διαχείριση των οικονομικών σας μέσω ενός προγράμματος που ονομάζεται Total Look, το οποίο σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό και να ορίσετε στόχους εξοικονόμησης, για παράδειγμα. Σας επιτρέπει να προσθέσετε και να προβάλετε τα τρέχοντα υπόλοιπα όλων των οικονομικών λογαριασμών σας, ακόμα κι αν δεν είναι με το BMO Harris (αν και δεν μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους).

4. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τύπους καρτών πληρωμής, εκ των οποίων ο ένας έχει αθλητικά οφέλη

Με αυτόν τον λογαριασμό μπορείτε να επιλέξετε μια κανονική χρεωστική κάρτα. Αλλά αν είστε φανατικοί των σπορ, θα εκτιμήσετε τις ειδικές προσφορές χρεωστικών καρτών της BMO Harris. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία σχέδια καρτών, το καθένα με το λογότυπο ενός αγαπημένου αθλητικού franchise της Midwestern: των Chicago Bulls, των Chicago Blackhawks ή των Milwaukee Bucks.

Στην πραγματικότητα, εάν χρησιμοποιείτε τη χρεωστική σας κάρτα, λαμβάνετε 15% έως 20% έκπτωση στα εμπορεύματα της ομάδας σας όταν τη χρησιμοποιείτε στο United Center Team Store (για τις ομάδες του Σικάγο) ή στα καταστήματα Fiserv Forum Bucks Pro (για τους Milwaukee Bucks) .

5. Μπορείτε να επιλέξετε προστασία υπερανάληψης

Εάν θέλετε κάποια επιπλέον διασφάλιση ότι καμία συναλλαγή δεν θα απορριφθεί, ακόμα κι αν το υπόλοιπό σας είναι λίγο χαμηλό, σκεφτείτε να εγγραφείτε για προστασία υπερανάληψης για συναλλαγές με χρεωστική κάρτα και ATM. Η μεγάλη προειδοποίηση είναι ότι εάν οι συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που καλύπτονται από προστασία υπερανάληψης, αντικαθιστούν πράγματι τον λογαριασμό σας, πιθανότατα θα χρεώνεστε με ένα τέλος υπερανάληψης $15 κάθε φορά. Μια άλλη επιλογή είναι να δημιουργήσετε έναν εφεδρικό λογαριασμό για δωρεάν μεταφορές υπερανάληψης ή να δημιουργήσετε μια πιστωτική γραμμή υπερανάληψης με υψηλό 18% APR.

Το BMO Harris έχει μηνιαία χρέωση;

Τεχνικά, δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης για τον λογαριασμό ελέγχου BMO Harris Smart Advantage. Αλλά μπορεί να εγγραφείτε αυτόματα για έντυπα αντίγραφα κίνησης όταν ανοίγετε τον λογαριασμό σας και θα χρεώνεστε 2 $ το μήνα για αυτήν την υπηρεσία. Πρέπει να αναλάβετε την πρωτοβουλία να εξαιρεθείτε από αυτήν την υπηρεσία για να απαλλάξετε αυτόν τον ημερήσιο λογαριασμό ελέγχου BMO Harris από μηνιαίες χρεώσεις.

Τι σημαίνει καθημερινός έλεγχος;

Ένας “ημερήσιος λογαριασμός όψεως” είναι ένας όρος της καθομιλουμένης που συνήθως περιγράφει έναν απλό, χωρίς περιττό λογαριασμό ελέγχου που καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων.

Προσφέρει περισσότερα οφέλη από έναν εντελώς γυμνό λογαριασμό, όπως έναν λογαριασμό όψεως δεύτερης ευκαιρίας που προσφέρουν ορισμένες τράπεζες σε άτομα που επιστρέφουν οικονομικά. Επίσης, δεν είναι τόσο πλούσιος σε χαρακτηριστικά όσο οι λογαριασμοί όψεως premium που προσφέρονται από ορισμένες τράπεζες, οι οποίοι συνήθως συνοδεύονται από απαιτήσεις όπως υψηλό ελάχιστο ποσό κατάθεσης, συνεχές μηνιαίο ελάχιστο ποσό κατάθεσης ή άλλα κριτήρια για να παραμείνει ανοιχτός ο λογαριασμός.

Δεν είστε σίγουροι αν ο λογαριασμός ελέγχου Smart Advantage του BMO Harris είναι κατάλληλος για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

  • Allly Bank: Εάν δεν σας πειράζει να εγκαταλείψετε την ευκολία του να μπείτε σε μια τράπεζα από τούβλα και κονίαμα, η μόνο διαδικτυακή Ally Bank προσφέρει πολλούς λογαριασμούς που χρεώνουν λιγότερο και κερδίζουν επίσης περισσότερους τόκους.
  • Νόμισμα: Τα εργαλεία προϋπολογισμού και εξοικονόμησης του BMO Harris είναι χρήσιμα, αλλά αν θέλετε μια πιο ολιστική επιλογή με πρόσθετες λειτουργίες και αυτοματισμούς, αξίζει να δοκιμάσετε τη δωρεάν εφαρμογή Mint.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Lindsay VanSomeren είναι ανεξάρτητη συγγραφέας που ζει στο Kirkland της Ουάσιγκτον. Είναι επαγγελματίας δρομέας έλκηθρου σκύλων, φυσιοδίφης και διαγωνιζόμενη στο National Spelling Bee. Γράφει για ιστοσελίδες όπως… Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın