A seated man smiles while holding his smartphone and his sofi credit card.
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Αυτή η προσφορά δεν είναι πλέον διαθέσιμη στον ιστότοπό μας: Chase Freedom Flex℠

Πλεονεκτήματα

 • Σταθερά επιτόκια επιστροφής μετρητών για πελάτες τραπεζικών υπηρεσιών SoFi
 • Δυνατότητα για ένα αξιοπρεπές μπόνους εγγραφής
 • Χωρίς ετήσιο κόστος

μειονεκτήματα

 • Απαιτούνται πρόσθετοι λογαριασμοί SoFi για τη μεγιστοποίηση των ανταμοιβών
 • Το μπόνους εγγραφής δεν είναι τόσο εύκολο όσο άλλες κάρτες
 • Καμία εισαγωγή APR

Πιστωτική κάρτα SoFi: Βασικές λειτουργίες

ο Πιστωτική κάρτα SoFi δεν έχει ετήσια χρέωση και έχει σχεδιαστεί μοναδικά για να δώσει κίνητρα στους κατόχους καρτών να ανοίξουν πολλαπλούς λογαριασμούς με τον εκδότη της κάρτας. Αυτός μπορεί να είναι ένας τραπεζικός λογαριασμός SoFi ή ένας επενδυτικός λογαριασμός, ή ακόμα και φοιτητικά δάνεια και προσωπικά δάνεια.

Δείτε πώς αυτή η κάρτα μπορεί να λάμπει για ορισμένα άτομα ενώ είναι χαζή για άλλα.

Μεγιστοποιήστε τις ανταμοιβές όταν εξαργυρώνετε με το SoFi

ο Πιστωτική κάρτα SoFi προσφέρει 2% επιστροφή μετρητών σε κάθε αγορά. Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτή η κάρτα δεν επιτρέπει σε κάθε κάτοχο κάρτας να εξαργυρώσει με αυτή την τιμή.

Η κάρτα κερδίζει τεχνικά δύο πόντους για κάθε 1 $ που ξοδεύετε. Και λαμβάνετε μια αξία εξαργύρωσης 1 σεντ ανά πόντο. Αλλά υπάρχει μια ατάκα: πρέπει να εξαργυρώσετε τις ανταμοιβές σας με πολύ συγκεκριμένους τρόπους για να δείτε αυτήν την αξία, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

 • Κατάθεση σε λογαριασμό επιταγών ή ταμιευτηρίου SoFi
 • Κατάθεση σε λογαριασμό SoFi Money®
 • Αγορά κλασματικών μετοχών ή κρυπτονομίσματος σε λογαριασμό SoFi Invest
 • Πληρωμή για Προσωπικό Δάνειο SoFi, Ιδιωτικό Φοιτητικό Δάνειο SoFi ή Φοιτητικό Δάνειο (Το φοιτητικό δάνειο αναχρηματοδότησης δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμο στη Νέα Υόρκη)

Αν αντ’ αυτού εξαργυρώσετε τις ανταμοιβές σας για μια πίστωση κίνησης στην κάρτα σας, οι πόντοι σας αξίζουν μόνο 0,5 σεντ ο καθένας, ουσιαστικά μειώνοντας τις ανταμοιβές σας στο μισό και δίνοντάς σας ποσοστό ανταμοιβής 1%.

Κερδίστε επιπλέον μετρητά κατά τη διάρκεια του πρώτου σας έτους

Ως νέος κάτοχος κάρτας, μπορείτε να κερδίσετε συνολικά 3% επιστροφή μετρητών κατά το πρώτο έτος, εάν δημιουργήσετε μια απευθείας κατάθεση από τον εργοδότη, τη μισθοδοσία ή τον πάροχο παροχών σας σε έναν λογαριασμό επιταγών και ταμιευτηρίου SoFi. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε έως και 360 $ (ή 36.000 πόντους) μέσω της προσφοράς του πρώτου έτους.

Δεν είναι ένα παραδοσιακό μπόνους εγγραφής. Αλλά αν ξοδεύετε αρκετά σε καθημερινά έξοδα με το Πιστωτική κάρτα SoFiθα μπορούσατε να κερδίσετε περισσότερα από όσα θα λάβατε με κάποιες άλλες προσφορές καλωσορίσματος πιστωτικών καρτών.

Μην περιμένετε ένα εισαγωγικό 0% APR

Ένα χαρακτηριστικό που λείπει ιδιαίτερα με το Πιστωτική κάρτα SoFi είναι μια εισαγωγική προσφορά 0% APR – η οποία είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό των καλύτερων πιστωτικών καρτών επιστροφής μετρητών. Επιπλέον, αυτή η κάρτα έχει επίσης τη δυνατότητα για υψηλό Απρίλιο, επομένως θα θέλετε να αποφύγετε να έχετε υπόλοιπο από μήνα σε μήνα.

Αλλά εάν πληρώσετε τον λογαριασμό σας εγκαίρως για 12 μήνες, το SoFi θα μειώσει το ΣΕΠΕ σας κατά 1%. Αυτό είναι ένα ωραίο προνόμιο για άτομα που εργάζονται για να βελτιώσουν την πίστωσή τους κάνοντας συνεπείς, έγκαιρες πληρωμές.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για το Πιστωτική κάρτα SoFi

Εάν αναλογιστείτε εάν το Πιστωτική κάρτα SoFi είναι κατάλληλο για εσάς, εδώ είναι μερικές άλλες λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

 • Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το SoFi προσφέρει ένα πρόσθετο μπόνους εγγραφής: Μόλις εγκριθεί, μπορείτε να πατήσετε μια εικονική κάρτα με κινούμενα σχέδια σε ένα τερματικό πληρωμής για να λάβετε ένα μπόνους αξίας έως και 10.000 $ – αν και η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων λαμβάνει ένα μπόνους $10.
 • Η κάρτα δεν έχει χρεώσεις συναλλαγών στο εξωτερικό.
 • Λαμβάνετε έως και 1.000 $ σε προστασία κινητού τηλεφώνου.
 • Μπορείτε να απολαύσετε ορισμένα προνόμια της World Elite Mastercard®, όπως μηνιαίες πιστώσεις $5 με το Lyft, δωρεάν ετήσια συνδρομή στο ShopRunner, τρίμηνη δοκιμή του DoorDash DashPass και πολλά άλλα.

Σε ποιον είναι κατάλληλη αυτή η κάρτα

ο Πιστωτική κάρτα SoFi μπορεί να αξίζει να το εξετάσετε εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο SoFi (όπως τραπεζικό λογαριασμό, επενδυτικό λογαριασμό, προσωπικό δάνειο ή φοιτητικό δάνειο) και θέλετε να διατηρήσετε τα οικονομικά σας κάτω από την ίδια στέγη. Στην πραγματικότητα, πιθανότατα δεν έχει νόημα να χρησιμοποιήσετε την κάρτα εκτός εάν έχετε ήδη μια ευρύτερη σχέση με την τράπεζα ή σκοπεύετε να έχετε μια ευρύτερη σχέση με την τράπεζα, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μεγιστοποιήσετε το ποσοστό επιστροφής μετρητών.

Ωστόσο, εάν έχετε φοιτητικό δάνειο ή προσωπικό δάνειο με το SoFi, εξακολουθείτε να θέλετε να ρυθμίσετε τις αυτόματες πληρωμές από τον τραπεζικό λογαριασμό σας και να βασίζεστε αποκλειστικά στην επιστροφή μετρητών σας για πρόσθετες πληρωμές. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε να μην κάνετε την ελάχιστη πληρωμή που απαιτείται για το δάνειό σας, εάν δεν κερδίσετε αρκετές ανταμοιβές σε ένα μήνα.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανταμοιβές από τις περισσότερες πιστωτικές κάρτες με επιστροφή μετρητών για εξοικονόμηση, επένδυση ή εξόφληση χρέους. Πιστωτική κάρτα SoFi μπορεί να κάνει τη διαδικασία λίγο πιο εύκολη. Εάν προτιμάτε να μην είστε δεσμευμένοι στην εξαργύρωση χρημάτων με το SoFi, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις που σας δίνουν λίγη περισσότερη ευελιξία στην εξαργύρωση των ανταμοιβών σας, συμπεριλαμβανομένων άλλων πιστωτικών καρτών χωρίς ετήσιες χρεώσεις.

Τέλος, πιθανότατα θα θελήσετε να ψάξετε αλλού εάν ψάχνετε για πιστωτικές κάρτες χωρίς τόκους για να χρηματοδοτήσετε μια σημαντική αγορά ή να μεταφέρετε πιστωτικές κάρτες για να μετακινήσετε ένα υπόλοιπο από τη μια κάρτα στην άλλη.

Δεν είστε σίγουροι αν αυτή είναι η κάρτα για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

Εάν δεν είστε σίγουροι για τους περιορισμούς που συνοδεύουν το Πιστωτική κάρτα SoFiτου προγράμματος επιβράβευσης, ή απλά θέλετε κάποιες άλλες επιλογές για σύγκριση, εδώ είναι μερικές κορυφαίες επιλογές.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες στα προσωπικά οικονομικά. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Credit Karma, μπορείτε να βρείτε το wo του… Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın