Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Οι δάσκαλοι παίζουν πολύτιμο ρόλο στη διαμόρφωση του μυαλού των νέων και αν εργάζεστε σε αυτόν τον τομέα, μπορεί να επηρεάσει τις επιλογές σας σχετικά με την ασφάλιση αυτοκινήτου. Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων προσφέρουν προϊόντα ιδανικά για εκπαιδευτικούς ή προσφέρουν εκπτώσεις εξοικονόμησης χρημάτων για επαγγελματίες της εκπαίδευσης. Οι παρακάτω εταιρείες προσφέρουν την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για εκπαιδευτικούς που θέλουν κάλυψη προσαρμοσμένη στη δουλειά τους.Καλύτερη συνολικά: Liberty Mutual

Γιατί το Liberty Mutual βρίσκεται πάνω από τα υπόλοιπα: Η Liberty Mutual προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες ενός δασκάλου. Αυτή η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα εκπτώσεων για εξοικονόμηση χρημάτων. Συνολικά, είναι μια ολοκληρωμένη, οικονομικά αποδοτική επιλογή για τους εκπαιδευτικούς.

Οι δάσκαλοι θα εκτιμήσουν ότι το Liberty Mutual προσφέρει προστασία μηδενικής έκπτωσης για οχήματα που βανδαλίζονται σε σχολική ιδιοκτησία ή κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης. Η Liberty Mutual Personal Property Insurance καλύπτει επίσης τα υλικά της τάξης σας και την περιουσία του σχολείου σας εάν καταστραφούν ή κλαπούν ενώ βρίσκεστε στο όχημά σας.

Και αν το όχημά σας υποστεί ζημιά σε μια σύγκρουση ενώ το οδηγείτε στο σχολείο, αυτή η ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει μηδενική κάλυψη σύγκρουσης.

Οι δάσκαλοι μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις του Liberty Mutual σε πολλαπλά συμβόλαια (μπορείτε επίσης να λάβετε ασφάλιση σπιτιού, διαμερίσματος και ενοικιαστών από την εταιρεία), καθώς και άλλες πιθανές εκπτώσεις για ιδιοκτήτες σπιτιού, οδηγούς με ιστορικό οδήγησης χωρίς αξίωση, οδηγούς χωρίς παραβιάσεις και οδηγοί με στρατιωτική άδεια.σύνδεση.

Η Liberty Mutual είχε λιγότερα παράπονα πελατών το 2021 από τον μέσο όρο του κλάδου, σύμφωνα με την Εθνική Ένωση Επιτρόπων Ασφαλίσεων.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Liberty Mutual.

Καλύτερο για εκπαιδευτικούς που συνδέονται με εκπαιδευτικούς οργανισμούς: Geico

Γιατί το Geico θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για εκπαιδευτικούς που συνδέονται με εκπαιδευτικούς οργανισμούς: Η Geico προσφέρει εκπτώσεις για εκπαιδευτικούς που είναι μέλη ορισμένων εκπαιδευτικών οργανισμών. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εάν είστε εγγεγραμμένος ως εκπαιδευτικός σε μία από αυτές τις ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανικής Ένωσης Διευθυντών Σχολείων, της Ένωσης Αμερικανών Εκπαιδευτικών και της Εθνικής Ένωσης Διευθυντών Δημοτικών Σχολείων.

Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει πρόσθετες εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου που μπορούν να μειώσουν το μηνιαίο ασφάλιστρο. Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε εκπτώσεις για να έχετε καθαρό ιστορικό οδήγησης ή να παρακολουθήσετε μια σειρά μαθημάτων αμυντικής οδήγησης. Διατίθενται επίσης εκπτώσεις πολλαπλών πολιτικών και πολλαπλών οχημάτων.

Η Geico είναι μια ισχυρή εταιρεία για τους δασκάλους, αλλά υπάρχουν κάποιες ελλείψεις που πρέπει να γνωρίζετε. Η Geico σημείωσε χαμηλότερη βαθμολογία από τον μέσο όρο του κλάδου για εταιρείες του μεγέθους της σε μια έρευνα ικανοποίησης αξιώσεων αυτοκινήτων JD Power το 2022. Και σύμφωνα με την NAIC, η Geico είχε ελαφρώς περισσότερα παράπονα πελατών το 2021 από τον μέσο όρο του κλάδου.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Geico.

Το καλύτερο για δασκάλους που αναζητούν κάλυψη με εξειδικευμένα προνόμια: Horace Mann

Γιατί ο Horace Mann θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για εκπαιδευτικούς που αναζητούν κάλυψη με εξειδικευμένα προνόμια: Οι δάσκαλοι με πολιτική αυτοκινήτου Horace Mann είναι επιλέξιμοι για μια μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων παροχών που έχουν σχεδιαστεί για δασκάλους. Αυτά τα οφέλη δεν παρέχονται χωρίς επιπλέον κόστος.

Οι δάσκαλοι με ασφάλιση αυτοκινήτου Horace Mann λαμβάνουν το πακέτο χαρακτηριστικών και προνομίων Educator Advantage της εταιρείας χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει κάλυψη που πληρώνει για ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης εάν το όχημά σας δηλωθεί ως συνολική απώλεια. Καλύπτει επίσης το κόστος μεταφοράς έως και 35 $ εάν λείπετε από το σπίτι και δεν μπορείτε να οδηγήσετε με ασφάλεια.

Το πακέτο Educator Advantage περιλαμβάνει κάλυψη μηδενικής έκπτωσης για καλυπτόμενες απώλειες από βανδαλισμούς και σύγκρουση εντός ή κοντά σε σχολική ιδιοκτησία ή σε σχολική εκδήλωση. Παρέχει επίσης κάλυψη προσωπικής περιουσίας έως και 1.000 $ εάν κλαπούν ή καταστραφούν αντικείμενα που σχετίζονται με την εργασία ενώ βρίσκεστε στο αυτοκίνητό σας.

Η κάλυψη του Horace Mann παρέχει επίσης οφέλη για δασκάλους με κατοικίδια χωρίς επιπλέον κόστος. Πληρώνει έως και 1.000 $ από τους κτηνιατρικούς λογαριασμούς σας εάν ένα καλυμμένο ατύχημα τραυματίσει το κατοικίδιό σας. Η NAIC αναφέρει ότι ο Horace Mann είχε λιγότερα παράπονα πελατών το 2021 από τον μέσο όρο του κλάδου.

Το καλύτερο για δασκάλους των οποίων τα αυτοκίνητα έχουν προσαρμοσμένο εξοπλισμό: California Casualty

Γιατί το California Casualty θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για δασκάλους των οποίων τα αυτοκίνητα διαθέτουν προσαρμοσμένο εξοπλισμό: Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων δεν καλύπτουν προσαρμοσμένο εξοπλισμό (όπως προσαρμοσμένες ζάντες ή στερεοφωνικό μετά την αγορά) στα τυπικά προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτων τους. Το Casualty της Καλιφόρνια είναι διαφορετικό. Το τυπικό συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου αυτής της εταιρείας για δασκάλους περιλαμβάνει κάλυψη προσαρμοσμένου εξοπλισμού. Αυτή η κάλυψη καλύπτει κόστος αντικατάστασης προσαρμοσμένου εξοπλισμού έως και 2.000 $.

Αυτή η εταιρεία προσφέρει επίσης άλλα οφέλη για τους δασκάλους. Για παράδειγμα, παρέχει προστασία μηδενικής έκπτωσης εάν το όχημά σας χτυπηθεί ή βανδαλιστεί σε σχολική ιδιοκτησία. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν την επίλυση κλοπής ταυτότητας με έναν ειδικό σε θέματα απάτης και επισκευές παρμπρίζ με μηδενική έκπτωση.

Η NAIC αναφέρει ότι το California Casualty είχε λιγότερα παράπονα πελατών το 2021 από τον μέσο όρο του κλάδου. Παρά το όνομα της εταιρείας, η California Casualty πουλά ασφάλιση αυτοκινήτου στις περισσότερες πολιτείες.

Συχνές ερωτήσεις ασφάλισης αυτοκινήτου για εκπαιδευτικούς

Πώς μπορούν οι δάσκαλοι να εξοικονομήσουν χρήματα όταν αγοράζουν ασφάλιση αυτοκινήτου;

Όλοι οι οδηγοί μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα όταν αγοράζουν ασφάλιση αυτοκινήτου αναζητώντας εταιρείες που προσφέρουν σχετικές εκπτώσεις. Είναι επίσης συνετό να ψωνίζετε, καθώς οι τιμές διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία.

Πόση ασφάλεια αυτοκινήτου χρειάζονται οι δάσκαλοι;

Οι περισσότερες πολιτείες απαιτούν από όλους τους οδηγούς να αγοράσουν ένα ελάχιστο ποσό κάλυψης ευθύνης. Αλλά μπορεί να θέλετε να μιλήσετε με τον αντιπρόσωπό σας σχετικά με υψηλότερα όρια ευθύνης για την παροχή πρόσθετης προστασίας. Μπορεί επίσης να θέλετε σύγκρουση και ολοκληρωμένη κάλυψη. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε την αξία του αυτοκινήτου σας και το κόστος επισκευής μετά από ένα ατύχημα.

Τι ασφάλεια χρειάζονται οι δάσκαλοι όταν μισθώνουν αυτοκίνητο;

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να λάβουν το συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου που έχει οριστεί από το κράτος όταν μισθώνουν αυτοκίνητο. Επιπλέον, απαιτούν ολοκληρωμένη ασφάλιση και ασφάλιση σύγκρουσης. Η εταιρεία χρηματοδότησης συνήθως απαιτεί αυτήν την κάλυψη, η οποία διασφαλίζει ότι υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα για την επισκευή του αυτοκινήτου εάν εμπλακείτε σε ατύχημα.

Πώς επιλέξαμε αυτούς τους ασφαλιστές

Εξετάσαμε ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν καλύψεις που έχουν σχεδιαστεί για να επιλέγουν οι εκπαιδευτικοί τους υποψηφίους μας. Εξετάσαμε την επιλογή των εξειδικευμένων ασφαλιστικών προϊόντων που προσφέρει κάθε εταιρεία. Επιπλέον, εξετάσαμε τα οφέλη, τις εκπτώσεις, τις πληροφορίες παραπόνων πελατών της NAIC και τα δεδομένα ικανοποίησης των αυτόματων αξιώσεων από την JD Power.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Warren Clarke είναι ένας συγγραφέας του οποίου το έργο έχει δημοσιευτεί από το Edmunds.com και τη New York Daily News. Του αρέσει να δίνει στους αναγνώστες πληροφορίες που μπορούν να κάνουν τη ζωή τους πιο ευτυχισμένη και πιο ολοκληρωμένη. Ο Warren έχει Bac… Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın