Young Asian man on his mobile phone, smiling as he checks on his TD Bank Checking account
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

TD Bank Convenience checking account με μια ματιά

Φυσικές θέσεις 2.300 υποκαταστήματα και περισσότερα από 4.000 ΑΤΜ στη Βόρεια Αμερική
Για να δουλέψω Ανοίξτε έναν λογαριασμό online, αυτοπροσώπως ή τηλεφωνικά, δεν απαιτείται ελάχιστη κατάθεση
Μηνιαίο κόστος εξυπηρέτησης 15 $ (χάνετε με ελάχιστο ημερήσιο υπόλοιπο 100 $ ή εάν είστε μεταξύ 17 και 23 ετών)
Χρεώσεις τρεχούμενου λογαριασμού Κανένα με Προστασία Ταμιευτηρίου Πίστωσης, διαφορετικά 35 $ ανά υπερανάληψη άνω των 50 $
Άλλα έξοδα Διάφορα, συμπεριλαμβανομένων τελών τραπεζικού εμβάσματος, χρεώσεων ATM εκτός δικτύου, προμηθειών πληρωμής επιστροφής, χρεώσεων διακοπής πληρωμής
Πώς να κάνετε κατάθεση ΑΤΜ, άμεση κατάθεση, κατάθεση επιταγών μέσω κινητού, επιταγή, Zelle
Πώς να αποσύρετε ATM, Zelle, επιταγή
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Απαλλαγή από μηνιαία χρέωση υπηρεσιών – ελάχιστο ημερήσιο υπόλοιπο 100 $ ή εάν είστε μεταξύ 17 και 23 ετών

Η TD Bank είναι ένα μεγάλο ίδρυμα που εξυπηρετεί 15 πολιτείες, την Ουάσιγκτον, το DC και τον Καναδά με ένα ευρύ δίκτυο υποκαταστημάτων και ΑΤΜ. Η τράπεζα διαθέτει πολλές επιλογές λογαριασμών όψεως, όπως ηλεκτρονική και mobile banking, δωρεάν χρεωστική κάρτα και εξυπηρέτηση πελατών 24/7.

Η πιο δημοφιλής επιλογή πληρωμής είναι ο λογαριασμός TD Convenience Checking. Αυτός ο λογαριασμός συνοδεύεται από χαμηλή απαίτηση ελάχιστου ημερήσιου υπολοίπου και δωρεάν mobile banking, ενώ δεν απαιτείται ελάχιστη κατάθεση κατά το άνοιγμα λογαριασμού. Οι κάτοχοι λογαριασμού μπορούν επίσης να λάβουν έκπτωση 0,25% σε στεγαστικά δάνεια και προσωπικά δάνεια από την TD Bank.


6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για έναν λογαριασμό TD Bank Convenience Checking

Αν και δεν συγκεντρώνει τόκους, ο λογαριασμός TD Bank Convenience Checking μπορεί να είναι μια βολική επιλογή για τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές σας.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του.

1. Εύκολη παραίτηση από μηνιαίες χρεώσεις

Ο λογαριασμός TD Convenience Checking έχει μηνιαία χρέωση συντήρησης 15 $. Αλλά μπορείτε να την παραιτήσετε εάν διατηρείτε ένα ελάχιστο ημερήσιο υπόλοιπο 100 $ ή εάν είστε μεταξύ 17 και 23 ετών, καθιστώντας τον έναν φθηνό λογαριασμό όψεως τόσο για φοιτητές όσο και για οι υπολοιποι.

2. Προμήθειες υπερανάληψης που μπορούν να αποφευχθούν

Πολλές τράπεζες χρεώνουν μια υπερανάληψη περίπου 30 $ εάν μια συναλλαγή υπερβαίνει το υπόλοιπο του λογαριασμού σας.

Με τον Έλεγχο άνεσης της TD Bank, εάν υπερβείτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας κατά περισσότερο από 50 $, θα χρεωθείτε με χρέωση υπερανάληψης 35 $ ανά συναλλαγή (έως τρεις συναλλαγές ανά εργάσιμη ημέρα). Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε αυτήν τη χρέωση πίσω εάν κάνετε μια κατάθεση που ανεβάζει το υπόλοιπο του λογαριασμού σας σε τουλάχιστον 0 $ έως τις 23:00 ET την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να αποφύγετε τελείως τις χρεώσεις υπερανάληψης, εγγραφείτε στην Προστασία Υπερανάληψης Ταμιευτηρίου, η οποία συνδέει τον τραπεζικό λογαριασμό σας με τον λογαριασμό ταμιευτηρίου TD. Εάν μια συναλλαγή υπερβαίνει τον τρέχοντα λογαριασμό σας, τα απαραίτητα κεφάλαια, εάν είναι διαθέσιμα, θα αποσυρθούν από τον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας χωρίς χρέωση.

3. Ανεπαφική χρεωστική κάρτα με βολικές επιλογές αντικατάστασης

Κάθε λογαριασμός ελέγχου της TD Bank συνοδεύεται από μια χρεωστική κάρτα που μπορεί να προστεθεί στο ψηφιακό σας πορτοφόλι. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ανέπαφη χρεωστική σας κάρτα για διαδικτυακές αγορές, αγορές εντός καταστήματος και εντός εφαρμογής.

Εάν η κάρτα σας χαθεί ή κλαπεί, μπορείτε εύκολα να την αντικαταστήσετε ηλεκτρονικά, αυτοπροσώπως, τηλεφωνικά ή μέσω της εφαρμογής TD Bank. Και αν βιάζεστε, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για να παραλάβετε την παραγγελία σας.

4. Ελέγξτε τις εκπτώσεις

Η εγγραφή σε λογαριασμό TD Convenience Checking σάς πληροί τις προϋποθέσεις για έκπτωση 0,25% σε στεγαστικά δάνεια και προσωπικά δάνεια της TD Bank. Τα προσωπικά δάνεια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά οχήματος, την κάλυψη ιατρικών εξόδων ή ακόμα και για διακοπές. Τα στεγαστικά δάνεια της TD Bank μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανακαίνιση σπιτιού, ενοποίηση χρέους ή άλλες μεγάλες αγορές.

5. Ολοκληρωμένη τραπεζική

Η TD Bank διευκολύνει τη διαχείριση των προσωπικών τραπεζικών, επενδυτικών και συνταξιοδοτικών λογαριασμών σας σε μία τοποθεσία. Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα από έναν λογαριασμό TD Convenience Checking σε άλλον λογαριασμό TD δωρεάν.

Η τράπεζα προσφέρει επίσης λογαριασμούς ταμιευτηρίου, πιστωτικές κάρτες, επενδυτικά προϊόντα και ηλεκτρονική τραπεζική για μικρές επιχειρήσεις, καθώς και εξατομικευμένες τραπεζικές και πιστωτικές λύσεις για μεγαλύτερα ιδρύματα.

6. Περιορισμένη Διαθεσιμότητα

Η ψηφιακή τραπεζική της TD Bank και πολλές προσωπικές τοποθεσίες και ΑΤΜ την καθιστούν μια βολική επιλογή – αλλά μόνο εάν ζείτε στα βορειοανατολικά και κατά μήκος της ανατολικής ακτής. Η TD Bank έχει υποκαταστήματα σε 15 πολιτείες συν την Ουάσιγκτον, DC

Θα βρείτε επίσης ΑΤΜ και υποκαταστήματα TD σε μέρη του Καναδά, επιτρέποντας στους κατοίκους του Καναδά να χρησιμοποιούν την TD Bank ως διασυνοριακούς πελάτες.

Η TD Bank έχει δωρεάν έλεγχο;

Όλοι οι λογαριασμοί ελέγχου της TD Bank έχουν μηνιαία χρέωση που κυμαίνεται από 4,95 $ έως 25 $, αλλά υπάρχουν τρόποι να παραιτηθείτε από αυτήν. Η TD Bank χρεώνει επίσης διαφορετικές προμήθειες για υπεραναλήψεις, εντολές χρημάτων, αναλήψεις από μη TD ATM, εισερχόμενα και εξερχόμενα τραπεζικά εμβάσματα, έντυπα τραπεζικά αντίγραφα και άλλα.

Είναι η TD Bank καλή τράπεζα;

Η TD Bank ισχυρίζεται ότι είναι «η πιο εύχρηστη τράπεζα της Αμερικής». Με πολλές τοποθεσίες, εκτεταμένο ωράριο, αντικατάσταση χρεωστικής κάρτας, ειδοποιήσεις απάτης και επιλογές mobile banking, φαίνεται να ισχύει. Αλλά ακόμη και με το ευρύ φάσμα τραπεζικών, πιστωτικών και επενδυτικών προϊόντων, η περιορισμένη διαθεσιμότητά του ανά τοποθεσία είναι ένα μειονέκτημα.

Αν ψάχνετε για μια τράπεζα που είναι διαθέσιμη σε όλη τη χώρα ή έναν λογαριασμό όψεως με λιγότερες προμήθειες που κερδίζει επίσης τόκους, η TD Bank μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

Δεν είστε σίγουροι αν η TD Bank είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

  • sofi: Εάν θέλετε έναν λογαριασμό που κερδίζει ενδιαφέρον, το SoFi είναι μια διαδικτυακή επιλογή που προσφέρει έλεγχο και εξοικονόμηση πόρων με ισχυρό APY, μηδενικές μηνιαίες χρεώσεις υπηρεσίας και καμία απαίτηση ελάχιστου υπολοίπου.
  • Επιδίωξη: Εάν οι προσωπικές υπηρεσίες είναι σημαντικές για εσάς και δεν σας πειράζει να πληρώσετε μερικές χρεώσεις, το Chase έχει πολλές τοποθεσίες σε όλες τις ΗΠΑ που προσφέρουν μια ποικιλία υπηρεσιών.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Jenny Rose Spaudo είναι ανεξάρτητη συγγραφέας και στρατηγός περιεχομένου που ειδικεύεται στα οικονομικά, την τεχνολογία και τα ακίνητα. Η γραφή της έχει εμφανιστεί στα Business Insider, Credit Karma, GOBankingRates και πολλά άλλα. Επισκεφθείτε το jennyroses… Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın