Mother and daughter on a couch with tablet and debit card banking online
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.


Τρεχούμενος λογαριασμός Regions Bank LifeGreen® με μια ματιά

Φυσικές θέσεις Ναι – υποκαταστήματα και ΑΤΜ
Για να δουλέψω Εύκολο άνοιγμα με μια πρώτη κατάθεση $50
Μηνιαίο κόστος εξυπηρέτησης Έως 11 $ – παραιτηθείτε από την προμήθεια δημιουργώντας μια κατάλληλη άμεση κατάθεση ή διατηρώντας ένα μέσο μηνιαίο υπόλοιπο 1.500 $
Χρεώσεις τρεχούμενου λογαριασμού 36 $ ανά είδος εάν δεν καλύπτεται από προστασία υπερανάληψης
Άλλα έξοδα Χρέωση 3 $ για ΑΤΜ εκτός δικτύου, χρέωση 5 $ για διεθνείς συναλλαγές ΑΤΜ
Πώς να κάνετε κατάθεση Σε υποκατάστημα, κινητή κατάθεση, άμεσες καταθέσεις, ATM, Zelle
Πώς να αποσύρετε Επιταγή, προσωπική ανάληψη, ανάληψη μετρητών, συναλλαγή με χρεωστική κάρτα, ηλεκτρονικά εμβάσματα, Zelle
Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Πρόγραμμα επιβράβευσης που σας επιτρέπει να κερδίζετε πόντους για αγορές με χρεωστική κάρτα που πληρούν τις προϋποθέσεις

Όπως και άλλες μεγάλες τράπεζες, η Regions Bank προσφέρει μια ποικιλία υπηρεσιών προσωπικής τραπεζικής, εταιρικής τραπεζικής και διαχείρισης επενδύσεων και συνταξιοδότησης. Οι Περιφέρειες έχουν πολλούς προσωπικούς λογαριασμούς όψεως για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένου ενός ανώτερου λογαριασμού όψεως ή ενός λογαριασμού όψεως που συγκεντρώνει τόκους.

Ο πιο δημοφιλής λογαριασμός τους είναι η καθημερινή επιλογή ελέγχου της περιοχής, ο λογαριασμός LifeGreen. Ας βουτήξουμε στις λεπτομέρειες και ας δούμε αν είναι κατάλληλο για εσάς.

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον τρεχούμενο λογαριασμό της RegioBank LifeGreen®

1. Μηνιαίο κόστος συντήρησης

Ενώ οι μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης που σχετίζονται με αυτόν τον λογαριασμό ελέγχου μπορεί να κυμαίνονται από 8 $ έως 11 $ ανά μήνα, ενδέχεται να μπορείτε να λάβετε απαλλαγή από τα τέλη.

Για να παραιτηθείτε από τη μηνιαία χρέωση συντήρησης, πρέπει είτε να δημιουργήσετε μια άμεση κατάθεση (εφάπαξ κατάθεση τουλάχιστον 500 $ ή πολλαπλές καταθέσεις 1.000 $ ή περισσότερο ανά μήνα) είτε να διατηρήσετε ένα μέσο μηνιαίο υπόλοιπο 1.500 $.

2. Προστασία υπερανάληψης

Οι υπεραναλήψεις με τον λογαριασμό LifeGreen μπορεί να είναι ακριβές (36$ ανά υπερανάληψη). Η προστασία υπερανάληψης της περιοχής σάς επιτρέπει να μεταφέρετε χρήματα από έναν συνδεδεμένο λογαριασμό, όπως τον λογαριασμό ταμιευτηρίου σας, για να καλύψετε το υπόλοιπο εάν ο λογαριασμός όψεως πέσει κάτω από το μηδέν κατά τη διάρκεια μιας συναλλαγής. Ωστόσο, θα εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε υπερανάληψη εάν δεν υπάρχει αρκετή ποσότητα στον δεύτερο λογαριασμό για να καλύψετε την υπερανάληψη.

3. Έκπτωση ΑΤΜ για Στρατιωτικούς

Οι τακτικοί πληρώνουν 3 $ όταν χρησιμοποιούν ένα ΑΤΜ που δεν σχετίζεται με την Regions Bank, αλλά τα μέλη του στρατού μπορούν να αποφύγουν να πληρώσουν ένα τέλος ΑΤΜ για δύο συναλλαγές ΑΤΜ εκτός της Περιφέρειας ανά περίοδο κίνησης. Για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό το όφελος, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να παρουσιάσουν τη στρατιωτική τους ταυτότητα όταν ανοίγουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό.

4. Αποκλειστικές προσφορές επιστροφής χρημάτων

Μέσω του προγράμματος Regions Cashback Rewards, οι έμποροι εκτελούν ειδικές προσφορές που σας επιτρέπουν να κάνετε επιστροφή μετρητών για αγορές που πραγματοποιήθηκαν με χρεωστική κάρτα. Εγγραφείτε αυτόματα στο πρόγραμμα μέσω της χρεωστικής σας κάρτας αφού εγγραφείτε για ηλεκτρονική τραπεζική.

Για να ενεργοποιήσετε μια ανταμοιβή, απλώς συνδεθείτε στον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας και κάντε κλικ στην προσφορά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη χρεωστική σας κάρτα στο συγκεκριμένο κατάστημα λιανικής ή πάροχο και η επιστροφή μετρητών θα πιστωθεί αυτόματα στον λογαριασμό σας.

5. One-stop banking

Εάν θέλετε να διαχειριστείτε την οικονομική σας ζωή σε ένα μέρος, η Regiobank μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Προσφέρουν μια σειρά επιλογών, συμπεριλαμβανομένων καθημερινών τραπεζικών, επενδύσεων, συνταξιοδότησης και επιχειρηματικών υπηρεσιών. Και μόλις ανοίξετε έναν λογαριασμό LifeGreen, έχετε επίσης την επιλογή να ανοίξετε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου χωρίς μηνιαίες χρεώσεις.

Τι χρειάζεστε για να ανοίξετε έναν λογαριασμό όψεως στις Περιφέρειες;

Για να ανοίξετε έναν λογαριασμό όψεως στην Regions Bank, πρέπει να παρέχετε τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης ή τον αριθμό φορολογικού μητρώου, την ημερομηνία γέννησης, κάποια μορφή προσωπικής ταυτότητας (όπως άδεια οδήγησης, διαβατήριο ή πολιτειακή ή κρατική ταυτότητα) και δευτερεύουσα μορφή ταυτοποίησης (όπως κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, πιστοποιητικό γέννησης ή κάρτα ασφάλισης).

Απαιτείται επίσης να κάνετε μια αρχική κατάθεση $50.

Πώς μπορώ να αποφύγω το μηνιαίο κόστος με τις Περιφέρειες;

Δύο επιλογές είναι διαθέσιμες στους κατόχους λογαριασμών για να αποφύγουν την πληρωμή της μηνιαίας χρέωσης συντήρησης από 8 έως 11 $.

  • Ορίστε μια άμεση κατάθεση. Μια άμεση κατάθεση 500 $ ανά μήνα ή πολλαπλές μηνιαίες άμεσες καταθέσεις τουλάχιστον 1.000 $ θα σας κρατήσει απαλλαγμένους από μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης.
  • Να έχετε μηνιαίο υπόλοιπο. Διατηρήστε κατά μέσο όρο 1.500 $ στον λογαριασμό ελέγχου LifeGreen για να αποφύγετε τις χρεώσεις συντήρησης.

Δεν είστε σίγουροι αν ο τρεχούμενος λογαριασμός LifeGreen® της Regiobank είναι κατάλληλος για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

  • Ελέγξτε τη βελτίωση: Εάν είστε άπληστος ταξιδιώτης, το Check Improvement μπορεί να είναι μια καλή επιλογή – ο λογαριασμός συνοδεύεται από αυτόματη επιστροφή των τελών ATM παγκοσμίως.
  • Capital One 360: Για να αποφύγετε τις μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης χωρίς να κάνετε άλματα, ρίξτε μια ματιά στην επιταγή Capital One 360, η οποία δεν χρεώνει τέλη λογαριασμού.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Jacqueline DeMarco είναι μια ανεξάρτητη συγγραφέας στη Νότια Καλιφόρνια που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια Irvine με πτυχίο στη λογοτεχνική δημοσιογραφία. Γράφει για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των fin… Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın