Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Το να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover μπορεί ενδεχομένως να συμβάλει στη βελτίωση της πίστωσής σας και επίσης να αυξήσει την αγοραστική σας δύναμη.

Εάν ξοδεύετε υπεύθυνα, η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τη χρήση της πίστωσης και να σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία με το πόσα μπορείτε να ξοδεύετε μηνιαία ή για μεγάλες αγορές.

Εάν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Discover, δείτε πώς μπορείτε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού σας ορίου Discover.Λάβετε αύξηση στο πιστωτικό όριο του Discover

Το πιστωτικό όριο της κάρτας Discover είναι το μέγιστο ποσό που μπορείτε να δαπανήσετε. Η προσπάθεια υπέρβασης αυτού του ορίου μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απόρριψη της συναλλαγής σας. Η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να μην είναι η σωστή κίνηση εάν αντιμετωπίζετε υπερβολικές δαπάνες.

Ωστόσο, εάν θέλετε να βελτιώσετε τη χρήση της πίστωσής σας ή εάν το όριο σας είναι πολύ χαμηλό για μια αγορά που θέλετε να κάνετε, μπορείτε να αυξήσετε το πιστωτικό σας όριο με τους ακόλουθους τρόπους.

Το Discover αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό όριο;

Δεν φαίνεται ότι το Discover αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό σας όριο. Ωστόσο, η θετική χρήση των πιστωτικών καρτών σας μπορεί να δείξει στον εκδότη της κάρτας ότι δεν θα καταχραστείτε ένα υψηλότερο πιστωτικό όριο. Χρησιμοποιείτε τακτικά την πιστωτική σας κάρτα Discover, αλλά μην υπερχρεώσετε ή χάσετε μια πληρωμή.

Επιπλέον, ο εκδότης της κάρτας συνιστά να ενημερώνετε το εισόδημά σας όταν αλλάζει. Καθώς αυξάνεται το εισόδημά σας, αυξάνεται και η ικανότητά σας να εξοφλήσετε υψηλότερο υπόλοιπο πιστωτικής κάρτας.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι ένας εκδότης κάρτας μπορεί να μειώσει το πιστωτικό σας όριο εάν το μεγιστοποιείτε τακτικά.

Πώς μπορώ να αυξήσω το όριο της κάρτας Discover μου;

Μπορείτε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover καλώντας τον αριθμό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας ή πραγματοποιώντας σύνδεση στον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας ή στην εφαρμογή Discover για κινητά. Για να υποβάλετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά, κάντε κλικ στην επιλογή Υπηρεσίες καρτών στο επάνω μέρος της σελίδας και επιλέξτε Αύξηση πιστωτικού ορίου από το αναπτυσσόμενο μενού.

Θα σας ζητηθεί να παράσχετε το τρέχον ετήσιο εισόδημά σας και τη μηνιαία πληρωμή ενοικίου. Συμπληρώστε αυτά τα στοιχεία και υποβάλετε την αίτησή σας. Σύμφωνα με το Discover, περισσότερο από το 95% των ατόμων που εγγράφονται λαμβάνουν μια άμεση απόφαση.

Κάντε αίτηση για άλλη πιστωτική κάρτα Discover

Αν και δεν θα επηρεάσει το πιστωτικό όριο της υπάρχουσας κάρτας σας, η αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα Discover μπορεί να αυξήσει τη συνολική διαθέσιμη πίστωσή σας και να ανοίξει ευκαιρίες και για άλλα οφέλη. Μπορείτε να συγκρίνετε διαφορετικές τιμές για προνόμια και ανταμοιβές και, ενδεχομένως, να επιλέξετε από άτοκες πιστωτικές κάρτες, πιστωτικές κάρτες αεροπορικών εταιρειών, πιστωτικές κάρτες ταξιδιού ή ακόμα και επαγγελματικές πιστωτικές κάρτες για να βρείτε την καλύτερη κάρτα για εσάς.

Λάβετε υπόψη ότι η αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα Discover θα οδηγήσει σε μια δύσκολη έρευνα, επομένως βεβαιωθείτε ότι τα πιστωτικά σας σκορ είναι σωστά πριν υποβάλετε την αίτησή σας.

Η Discover πιέζει σκληρά για αύξηση πιστωτικού ορίου;

Ενώ ορισμένοι εκδότες πιστωτικών καρτών ενδέχεται να εξετάζουν διεξοδικά τις πιστωτικές αναφορές σας όταν ζητάτε αύξηση του πιστωτικού σας ορίου, το Discover δεν το κάνει. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας χωρίς να ανησυχείτε για τον κίνδυνο επίδρασης στα πιστωτικά σας σκορ.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν κάνετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου

Εάν σκέφτεστε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τις πιθανές επιπτώσεις εάν εγκριθείτε και πώς μπορεί να επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση.

Εάν είχατε προβλήματα με τη μεγιστοποίηση της πιστωτικής σας κάρτας στο παρελθόν ή εάν έχετε τακτικά ένα υπόλοιπο και θέλετε περισσότερο χώρο για ανάσα, η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να σας φέρει σε μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε αυτό το σενάριο, ίσως είναι καλύτερο να αξιολογήσετε και να προσαρμόσετε τις συνήθειες δαπανών σας για να αποφύγετε το χρέος υψηλού επιτοκίου.

Ωστόσο, εάν γενικά χρησιμοποιείτε θετικά την πιστωτική σας κάρτα, διατηρείτε τη χρήση της πίστωσής σας σε χαμηλά επίπεδα και πληρώνετε το υπόλοιπό σας πλήρως κάθε μήνα – ή μόνο περιστασιακά διατηρείτε ένα υπόλοιπο από μήνα σε μήνα – μια αύξηση στο πιστωτικό σας όριο μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των πιστωτικών σας σκορ και βοήθησε κι εσάς, περισσότερη ευελιξία για μεγαλύτερες αγορές. Σκεφτείτε προσεκτικά την κατάστασή σας και εάν μια αύξηση στο πιστωτικό σας όριο μπορεί να βοηθήσει ή να βλάψει την οικονομική σας υγεία μακροπρόθεσμα.

Τι να κάνετε εάν το Discover απορρίψει το αίτημά σας

Εάν το αίτημά σας απορριφθεί, το Discover θα σας στείλει μια επιστολή εξηγώντας τους λόγους εντός τριών έως πέντε εργάσιμων ημερών. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους λόγους για να καθορίσετε τα επόμενα βήματά σας και, στη συνέχεια, εξετάστε το ενδεχόμενο να υποβάλετε ξανά αίτηση μόλις καταφέρετε να κάνετε τις απαραίτητες βελτιώσεις στην οικονομική σας κατάσταση.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου για μια κάρτα που έχετε με διαφορετικό εκδότη ή ακόμα και να ζητήσετε μια νέα πιστωτική κάρτα. Και πάλι, είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά την κατάσταση και τις επιλογές σας για να καθορίσετε την καλύτερη διαδρομή για εσάς.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες στα προσωπικά οικονομικά. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Credit Karma, μπορείτε να βρείτε το wo του… Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın