Woman hanging a picture in her home
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Τρίτο ομοσπονδιακό HELOC με μια ματιά

 • Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Μεταβλητός
 • Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων: Επιταγές και χρεωστικές κάρτες
 • Κόστος ιδρύματος: Οχι
 • Αναλογία δανείου προς αξία: Έως 80%
 • Ώρα για χρηματοδότηση: Οχι ξεκάθαρο

Η πιστωτική γραμμή μετοχικού κεφαλαίου της Third Federal Savings & Loan ή HELOC προσφέρει στους ανθρώπους την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση στα ίδια κεφάλαιά τους σε ανταγωνιστικές τιμές και χαμηλό κόστος. Ωστόσο, τα HELOC δεν είναι διαθέσιμα σε κάθε πολιτεία.

Πλεονεκτήματα

 • Χαμηλότερα ποσοστά από ορισμένους ανταγωνιστές
 • Χωρίς χρεώσεις κλεισίματος, ελάχιστες απαιτήσεις κλήρωσης ή ποινή προπληρωμής
 • Πρόγραμμα εγγύησης χαμηλότερης τιμής

μειονεκτήματα

 • Ετήσια χρέωση (το πρώτο έτος παραιτείται)
 • Περιορισμένη διαθεσιμότητα
 • Οι απαιτήσεις επιλεξιμότητας δεν αποκαλύπτονται

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ένα τρίτο ομοσπονδιακό HELOC

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε με ένα Third Federal HELOC.

1. Η Third Federal προσφέρει ένα πρόγραμμα εγγύησης χαμηλότερου επιτοκίου

Η Τρίτη Ομοσπονδιακή προσφέρει HELOC με επιτόκια που λέει ότι είναι συνήθως περίπου 0,50% χαμηλότερα από τους ανταγωνιστές. Η τράπεζα προσφέρει μια εγγύηση χαμηλότερου επιτοκίου που λέει ότι εάν βρείτε ένα HELOC με χαμηλότερο επιτόκιο από το Third Federal, θα ξεπεράσει τους τόκους ή θα σας πληρώσει 1.000 $.

2. Τα ποσοστά είναι σχετικά χαμηλά

Εκτός από ένα ετήσιο τέλος $65 – το οποίο παραλείπεται τον πρώτο χρόνο – ένα Third Federal HELOC δεν επιβαρύνεται με επιπλέον κόστος. Δεν υπάρχουν έξοδα κλεισίματος και κυρώσεις εάν αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε πρόσθετες πληρωμές ή να εξοφλήσετε νωρίτερα το οφειλόμενο υπόλοιπό σας.

3. Ευέλικτοι όροι δανείου

Το ελάχιστο πιστωτικό όριο σε ένα τρίτο ομοσπονδιακό HELOC είναι $10.000 και το μέγιστο είναι $200.000. Αυτό το εύρος το καθιστά χρήσιμο για μια μεγάλη ποικιλία δανειοληπτών. Η 30ετής προθεσμία αποπληρωμής μπορεί επίσης να βοηθήσει άτομα που θέλουν να διατηρήσουν το μηνιαίο κόστος τους σε χαμηλά επίπεδα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ποινές προπληρωμής, μπορείτε επίσης να κάνετε μεγαλύτερες πληρωμές και να εξοφλήσετε το υπόλοιπό σας νωρίτερα.

Πόσο διαρκεί ένα τρίτο ομοσπονδιακό HELOC;

Η Τρίτη Ομοσπονδιακή HELOC προσφέρει 10ετή περίοδο ανάληψης και 30 χρόνια συνολική περίοδο αποπληρωμής. Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια των πρώτων 10 ετών από το άνοιγμα του HELOC σας, μπορείτε να κάνετε επαναλαμβανόμενες αναλήψεις μέχρι το πιστωτικό σας όριο. Μόλις λήξει η περίοδος κλήρωσης, θα μεταβείτε στην περίοδο εξαργύρωσης και δεν θα έχετε πλέον πρόσβαση στο πιστωτικό όριο.

Σε ποιον είναι καλό ένα Τρίτο Ομοσπονδιακό HELOC;

Λόγω των ανταγωνιστικών επιτοκίων και των χαμηλών προμηθειών, ένα τρίτο ομοσπονδιακό HELOC θα μπορούσε να είναι καλό για έναν ιδιοκτήτη σπιτιού που αναζητά έναν φθηνό τρόπο για να αξιοποιήσει το κεφάλαιο του σπιτιού του. Μπορεί επίσης να απευθύνεται σε άτομα που εξετάζουν άλλες επιλογές, όπως ένα δάνειο επισκευής κατοικίας, το οποίο μπορεί να έχει υψηλότερα επιτόκια ή μια αναχρηματοδότηση πληρωμών, που μπορεί να έχει τέλη κλεισίματος και άλλα κόστη.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για ένα τρίτο ομοσπονδιακό HELOC

Ενώ μπορείτε να ολοκληρώσετε την αίτησή σας για την Τρίτη Ομοσπονδιακή HELOC στο διαδίκτυο, όταν έρθει η ώρα να κλείσετε το δάνειό σας, θα πρέπει να επισκεφτείτε ένα υποκατάστημα της Τρίτης Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας ή να ζητήσετε να έρθει στο σπίτι σας ένας εκπρόσωπος από μια τοπική εταιρεία τίτλων. Η Τρίτη Ομοσπονδιακή δεν αποκαλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις επιλεξιμότητας και δεν παρέχει λίστα απαιτούμενων εγγράφων, γεγονός που μπορεί να κάνει τη διαδικασία κάπως περίπλοκη για ορισμένους δανειολήπτες.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτησή σας για το HELOC online και πρέπει να παρέχετε προσωπικές πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία, τα έσοδα, τα έξοδά σας και την περιουσία που εξασφαλίζει το δάνειο.

Δεν είστε σίγουροι αν το Third Federal είναι για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Φιγούρα: Αυτός ο διαδικτυακός δανειστής προσφέρει χρηματοδότηση σε μόλις πέντε ημέρες εάν χρειάζεστε γρήγορη πρόσβαση σε χρήματα.
 • Av: Αυτή η μοναδική επιλογή συνδυάζει χαρακτηριστικά HELOC και πιστωτικής κάρτας και προσφέρει ευέλικτες επιλογές αποπληρωμής.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Beth Deyo είναι ανεξάρτητη συγγραφέας προσωπικών οικονομικών με πτυχίο στα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα. Είναι επίσης Certified Financial Planner™ με 14 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση περιουσίας. Αυτή… Διαβάστε περισσότερα

Paylaşın