Woman working outside using a drill, with a child sitting next to her watching
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Το BECU HELOCs με μια ματιά

Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Μεταβλητή με δυνατότητα μετατροπής σε HELOC σταθερής τιμής.

Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων: μεταφορά χρημάτων στον τρέχοντα λογαριασμό σας μέσω της ηλεκτρονικής τραπεζικής BECU.

Τέλος σύστασης: Οχι

Αναλογία δανείου προς αξία: Ασαφές

Ώρα για χρηματοδότηση: Ασαφές

Boeing Employees Credit Union) είναι μια περιφερειακή πιστωτική ένωση με περισσότερες από 50 τοποθεσίες, κυρίως στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον, συν δύο τοποθεσίες σε εργοστάσιο της Boeing στη Νότια Καρολίνα. Για μεγάλο μέρος της ιστορίας της, περιόριζε τη συμμετοχή σε υπαλλήλους της Boeing, αλλά σήμερα όποιος «ζει, εργάζεται, λατρεύει ή πηγαίνει σχολείο» στην Ουάσιγκτον είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει.

Η BECU προσφέρει πιστωτικές γραμμές μετοχικού κεφαλαίου ή HELOC, καθώς και άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα.

Πλεονεκτήματα

 • Χωρίς αίτηση, εκκίνηση ή προκαταβολές
 • Πιστωτικό όριο έως 500.000 $
 • Δυνατότητα μετάβασης σε σταθερή τιμή HELOC

μειονεκτήματα

 • Διατίθεται μόνο σε μέλη BECU
 • Τα επιτόκια είναι μέτρια σε σύγκριση με άλλες πιστωτικές ενώσεις HELOC
 • Τα κριτήρια αποδοχής δεν αναφέρονται στο διαδίκτυο

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ένα BECU HELOC

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του BECU HELOC.

1. Διατίθεται μόνο σε μέλη BECU

Τα BECU HELOC είναι διαθέσιμα μόνο σε μέλη της πιστωτικής ένωσης, αλλά αυτό είναι ένα μικρό εμπόδιο για τα άτομα που έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Η συνδρομή είναι δωρεάν και ξεκινά όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό BECU.

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να προκριθείτε και μπορεί να προκριθείτε εάν…

 • Ζήστε, εργαστείτε, προσκυνήστε ή πηγαίνετε στο σχολείο στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον
 • Ζήστε σε ορισμένες κομητείες Όρεγκον και Αϊντάχο
 • Γίνετε μέλος ενός συνεργαζόμενου οργανισμού, όπως η Ένωση Αποφοίτων του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, η Ένωση Αποφοίτων του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, το NW Credit Union Foundation, το KEXP ή το Sea Hawkers Central Council
 • Είστε τωρινός υπάλληλος, εθελοντής ή συνταξιούχος υπάλληλος της BECU, της Boeing ή μιας πιστωτικής ένωσης ή συγγενής κάποιου που είναι

2. Επιλογή προκαταβολής μετρητών σταθερού επιτοκίου HELOC

Ένα BECU HELOC ξεκινά με μεταβλητό επιτόκιο. Αυτό σημαίνει ότι το επιτόκιο – και οι πληρωμές σας – μπορεί να ανεβαίνουν ή να μειώνονται με την πάροδο του χρόνου, ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς. Αλλά σε αντίθεση με ορισμένους άλλους δανειστές, το BECU δίνει στους δανειολήπτες τη δυνατότητα να μετατρέψουν μέρος ή το σύνολο του HELOC τους σε δάνειο σταθερού επιτοκίου για προβλέψιμο προϋπολογισμό.

Η επιλογή σταθερού επιτοκίου σάς επιτρέπει να δανειστείτε $5.000 ή περισσότερα και να κλειδώσετε ένα σταθερό επιτόκιο για τη διάρκεια ζωής του δανείου. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε διάρκεια δανείου έως και 15 χρόνια. Εάν θέλετε να δανειστείτε χρήματα για πολλαπλούς σκοπούς, το BECU το καθιστά δυνατό: μπορείτε να έχετε έως τρία δάνεια σταθερού επιτοκίου στο BECU HELOC σας.

3. Καμία εφαρμογή, ρύθμιση ή προκαταβολικές πληρωμές

Δεν πληρώνετε τέλη αίτησης με BECU HELOC. Η πιστωτική ένωση γενικά επίσης δεν χρεώνει προκαταβολές. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να δαπανήσετε έναν προϋπολογισμό για έξοδα εκκίνησης, χρεώσεις αξιολόγησης, αμοιβές ασφάλισης ακινήτων, τέλη αποστολής εγγράφων ή χρεώσεις μεσεγγύησης.

Το BECU επίσης δεν χρεώνει πρόστιμο προπληρωμής, επομένως οι δανειολήπτες έχουν την ευελιξία να αποπληρώσουν πρόωρα το δάνειό τους. Ορισμένοι άλλοι δανειστές χρεώνουν ένα τέλος εάν επιλέξετε να εξοφλήσετε νωρίτερα το HELOC σας. Αυτή η χρέωση ποικίλλει, αλλά συνήθως είναι μερικές εκατοντάδες δολάρια.

4. Δανειστείτε έως και 500.000 $

Το μέγιστο πιστωτικό όριο για ένα BECU HELOC είναι 500.000 $, αλλά ο ιστότοπος της πιστωτικής ένωσης δεν αναφέρει το ποσοστό της αξίας ενός σπιτιού που μπορούν να δανειστούν οι ιδιοκτήτες σπιτιού. Οι δανειολήπτες πρέπει να πληρούν τα κριτήρια αποδοχής του BECU, αλλά επίσης δεν υπάρχει ελάχιστο πιστωτικό σκορ στον ιστότοπο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός δανείου HELOC και ενός στεγαστικού δανείου;

Τα HELOC και τα στεγαστικά δάνεια χρησιμοποιούν και τα δύο το σπίτι σας ως εγγύηση. Αυτό σημαίνει ότι δανείζεστε έναντι της αξίας του σπιτιού σας και εάν δεν αποπληρώσετε το δάνειο, ο δανειστής μπορεί να πάρει το σπίτι σας για να εξοφλήσει το χρέος.

Όπως μια πιστωτική κάρτα, το HELOC είναι ένα δάνειο αορίστου χρόνου που σας επιτρέπει να κάνετε ανάληψη και να αποπληρώσετε ανάλογα με τις ανάγκες, μέχρι το πιστωτικό σας όριο. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν δεν γνωρίζετε πόσα χρήματα χρειάζεστε, όπως εάν έχετε σχέδια για συνεχείς ανακαινίσεις ή επισκευές στο σπίτι σας.

Ένα στεγαστικό δάνειο λειτουργεί διαφορετικά. Συνήθως δανείζεστε ένα ποσό με μια κίνηση και πρέπει να το επιστρέψετε σε συγκεκριμένο αριθμό ετών. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν γνωρίζετε ότι πρέπει να δανειστείτε ένα συγκεκριμένο ποσό, για παράδειγμα για αναδιάρθρωση χρέους ή σχολικά δίδακτρα.

Σε ποιον είναι κατάλληλο το BECU HELOC;

Ένα BECU HELOC μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιού που έχουν ίδια κεφάλαια στην ιδιοκτησία τους και είναι επιλέξιμοι για συμμετοχή στο BECU. Η επιλογή δόσεων με σταθερό επιτόκιο μπορεί να απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν σταθερές, προβλέψιμες πληρωμές σε περιβάλλον αυξανόμενου επιτοκίου.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για BECU HELOC

Η διαδικασία αίτησης για την πιστωτική γραμμή BECU Home Equity είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά σε περίπου 10 έως 15 λεπτά ή, αν προτιμάτε, αυτοπροσώπως σε ένα γραφείο BECU.

Εάν δεν είστε μέλος BECU, πρέπει να κάνετε αίτηση για εγγραφή στο BECU και να εγγραφείτε στην ηλεκτρονική τραπεζική για να μπορέσετε να υποβάλετε αίτηση για BECU HELOC. Εάν είστε ήδη μέλος, μπορείτε να κάνετε αίτηση για BECU HELOC μέσω διαδικτυακής τραπεζικής. Είναι επίσης δυνατή η προσωπική αίτηση στο τοπικό σας υποκατάστημα, αλλά παρακαλούμε κλείστε πρώτα ραντεβού.

Είτε κάνετε αίτηση online είτε αυτοπροσώπως, η BECU συνιστά να έχετε έτοιμα τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης ή ο αριθμός φορολογικού μητρώου σας
 • Έγκυρο αναγνωριστικό που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όπως η άδεια οδήγησής σας
 • Απόδειξη διεύθυνσης, όπως λογαριασμός κοινής ωφέλειας

Δεν είστε σίγουροι αν το BECU είναι για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Τράπεζα WaFd: Η WaFd Bank μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια περιφερειακή τράπεζα, αλλά πρέπει να δανειστούν περισσότερα από το πιστωτικό όριο BECU.
 • η τράπεζα της Αμερικής: Τα HELOC αυτής της εθνικής τράπεζας θα μπορούσαν να είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να εξερευνήσετε μια άλλη επιλογή που θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε σε δάνειο σταθερού επιτοκίου.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Jennifer Gorman γράφει για την ασφάλιση και τα προσωπικά οικονομικά. Ειδικεύεται στο να βοηθά τους αναγνώστες να κατανοήσουν πολύπλοκα οικονομικά θέματα. Διαβάστε περισσότερα.

Paylaşın