A couple lean against a freshly tiled bathroom wall contemplating the additional work that will be done using their PenFed HELOC.
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

PenFed HELOC με μια ματιά

 • Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Μεταβλητή με δυνατότητα μετατροπής μέρους ή του συνόλου σε σταθερή τιμή
 • Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων: Δεν διευκρινίζει
 • Κόστος ιδρύματος: όχι
 • Αναλογία δανείου προς αξία: Η μέγιστη συνδυασμένη αναλογία δανείου προς αξία του HELOC και της κύριας υποθήκης είναι 80%
 • Ώρα για χρηματοδότηση: Δεν διευκρινίζει

Η PenFed Credit Union είναι μια σημαντική εθνική πιστωτική ένωση που προσφέρει HELOC καθώς και στεγαστικά δάνεια και άλλους τύπους δανείων. Πρέπει να εγγραφείτε για να βγάλετε ένα HELOC.

Εδώ είναι μερικά άλλα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου.

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα μετάβασης από μεταβλητό σε σταθερό επιτόκιο
 • Μεγάλο εύρος ορίων για πιστωτικά όρια
 • Δυνατότητα πραγματοποίησης άτοκων πληρωμών κατά την περίοδο της κλήρωσης

μειονεκτήματα

 • Απαιτήσεις για υψηλά πιστωτικά σκορ
 • Ποινές για πρόωρο κλείσιμο του λογαριασμού
 • Ο ιστότοπος στερείται συγκεκριμένων πληροφοριών

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ένα PenFed HELOC

Εδώ είναι μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα HELOC της PenFed Credit Union.

1. Διαθέσιμα υψηλά όρια πιστωτικών ορίων

Η PenFed προσφέρει HELOC που κυμαίνονται από 25.000 $ έως 1 εκατομμύριο $. Αυτά είναι καλά νέα γιατί εάν έχετε αρκετά ίδια κεφάλαια, μπορεί να είστε σε θέση να χρηματοδοτήσετε ένα έργο βελτίωσης σπιτιού ή να αντέξετε οικονομικά μια άλλη σημαντική δαπάνη.

Το μέγιστο διαθέσιμο ποσό δανείου με την PenFed είναι υψηλότερο από ορισμένους άλλους δανειστές, γεγονός που μπορεί να είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους δανειολήπτες που αναζητούν μεγαλύτερο πιστωτικό όριο.

2. Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής

Το HELOC της PenFed προσφέρει μερικές επιλογές για αποπληρωμή. Ενώ ένα HELOC έχει αρχικά ένα μεταβλητό επιτόκιο που αλλάζει με την κύρια τιμή, μπορείτε να επιλέξετε να μετατρέψετε το σύνολο ή μέρος του HELOC σας σε ένα σταθερό επιτόκιο για πιο προβλέψιμες πληρωμές.

Η PenFed το αποκαλεί “προκαταβολές σταθερού επιτοκίου”, αλλά υπάρχουν όρια που θα αντιμετωπίσετε. Για παράδειγμα, οι προκαταβολές πρέπει να είναι τουλάχιστον 10.000 $ και δεν μπορείτε να έχετε περισσότερες από τρεις κάθε φορά (ή περισσότερες από δύο σε ένα ημερολογιακό έτος). Έχετε επίσης μόνο μία επιλογή θητείας: 240 μήνες.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε πληρωμές μόνο με τόκους κατά τη διάρκεια της περιόδου κλήρωσης, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε τις πληρωμές σε χαμηλά επίπεδα από νωρίς. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτό θα οδηγήσει σε υψηλότερες πληρωμές αργότερα.

3. Αυστηρές πιστωτικές απαιτήσεις και ποινές πρόωρου κλεισίματος

Αν και υπάρχουν πλεονεκτήματα από την εργασία με το PenFed, μπορεί να μην είναι σωστό για όλους. Το PenFed απαιτεί ισχυρή πίστωση — πρέπει να έχετε πιστωτικό σκορ τουλάχιστον 700 — κάτι που μπορεί να αποτρέψει ορισμένους δανειολήπτες από το να υποβάλουν αίτηση.

Επιπλέον, οι κυρώσεις για το πρόωρο κλείσιμο του λογαριασμού μπορεί να καταστήσουν την PenFed μια λιγότερο από ιδανική επιλογή για ορισμένους δανειολήπτες. Εάν σκοπεύετε να κλείσετε το HELOC εντός τριών ετών, πρέπει να εξοφλήσετε όλα τα προπληρωμένα κόστη κλεισίματος του PenFed.

4. Οι τιμές και τα όρια μετοχών δεν είναι τα πιο ανταγωνιστικά

Οι όροι και τα επιτόκια δανείων της PenFed δεν είναι τα καλύτερα στην αγορά. Ορισμένοι δανειστές προσφέρουν επιτόκια χαμηλότερα από το χαμηλότερο επιτόκιο της PenFed και μπορείτε επίσης να βρείτε HELOC που σας επιτρέπουν να δανειστείτε έως και το 90% ή το 95% της αξίας του σπιτιού σας.

Τι πιστωτικό σκορ χρειάζεται για ένα HELOC;

Διαφορετικοί δανειστές έχουν διαφορετικές απαιτήσεις πιστωτικού σκορ για τα HELOC. Όσο ισχυρότερη είναι η πίστωσή σας, τόσο πιο πιθανό είναι να πληροίτε τις προϋποθέσεις και να έχετε πρόσβαση σε καλύτερες τιμές. Το PenFed απαιτεί βαθμολογία τουλάχιστον 700 για τα HELOC του.

Σε ποιον είναι καλό το PenFed Credit Union HELOC;

Ένα PenFed Credit Union HELOC μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για άτομα με ισχυρή πίστωση που θέλουν ευέλικτα ποσά δανείων και όρους αποπληρωμής.

Το PenFed προσφέρει την επιλογή να μετατρέψετε το κυμαινόμενο επιτόκιο HELOC σε σταθερό επιτόκιο. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για άτομα που θέλουν να γνωρίζουν ακριβώς πόσα πρέπει να πληρώνουν κάθε μήνα.

Ένα PenFed HELOC λειτουργεί επίσης καλά για σχεδόν κάθε είδους έργο, μεγάλο ή μικρό. Με πιστωτικές γραμμές που κυμαίνονται από 25.000 $ έως 1 εκατομμύριο $, μπορεί να μπορείτε να χρηματοδοτήσετε μικρές επισκευές σπιτιού ή μεγάλες ανακαινίσεις, ανάλογα με το ποσό των ιδίων κεφαλαίων που έχετε στη διάθεσή σας.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για ένα PenFed HELOC

Η διαδικασία αίτησης για ένα PenFed HELOC είναι σχετικά απλή. Μπορείτε να ξεκινήσετε online και το PenFed παραθέτει όλες τις βασικές απαιτήσεις στον ιστότοπό του.

Λάβετε υπόψη ότι για να κάνετε αίτηση πρέπει να είστε μέλος της πιστωτικής ένωσης. Επιπλέον, η PenFed απαιτεί ελάχιστο πιστωτικό σκορ 700 και θα επαληθεύσει ότι η αναλογία χρέους προς εισόδημα είναι εντός αποδεκτών ορίων (συνήθως 36% ή λιγότερο, αν και ορισμένοι δανειστές ενδέχεται να αποδεχτούν υψηλότερο DTI).

Πρέπει να παρέχετε τις ακόλουθες πληροφορίες:

 • Απόδειξη εισοδήματος με τουλάχιστον ένα έτος W2,
 • Δύο μήνες από τις πιο πρόσφατες τραπεζικές καταστάσεις
 • Τεκμηρίωση για οποιοδήποτε ακίνητο έχετε

Ανάλογα με τις ροές εισοδήματός σας και άλλες οφειλές, μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να παράσχετε επαλήθευση εισοδήματος από αυτοαπασχόληση και πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με τις τρέχουσες οφειλές σας.

Δεν είστε σίγουροι αν το PenFed Credit Union είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Τράπεζα Πολιτών: Αυτή η τράπεζα προσφέρει HELOC χωρίς προμήθεια αξιολόγησης, αίτησης ή κλεισίματος.
 • Πιο χαμηλα: Αυτός ο δανειστής μπορεί να αξίζει να εξεταστεί εάν θέλετε ένα HELOC που σας δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από τα ίδια κεφάλαιά σας.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Justin Estes είναι υπεύθυνος στρατηγικής οικονομικού περιεχομένου που είναι αδειούχος λογιστής, σύμβουλος και ειδικός σε οικονομικό περιεχόμενο για μικρές επιχειρήσεις. Το υπόβαθρό του στη λογιστική και τα οικονομικά οδήγησε σε ένα πάθος να βοηθά τους ανθρώπους… Διαβάστε περισσότερα

Paylaşın