Woman working intently on her home renovation plan, in a sunny brick-walled room in her house
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

PNC HELOC με μια ματιά

 • Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Μεταβλητή, με δυνατότητα μετατροπής σε σταθερή
 • Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων: Επιταγές, Κάρτα Πρόσβασης Επιλογής Visa (εκτός από το Τέξας)
 • Κόστος ιδρύματος: Πληρώνεται από την PNC Bank, αλλά πρέπει να επιστραφεί εάν το HELOC κλείσει τους πρώτους 36 μήνες
 • Αναλογία δανείου προς αξία: Έως 80% έως 89,9%, ανάλογα με την πολιτεία
 • Ώρα για χρηματοδότηση: Τριήμερη παρακράτηση μετά το κλείσιμο (όταν η κύρια κατοικία χρησιμοποιείται ως εγγύηση)

Η πιστωτική γραμμή μετοχικού κεφαλαίου της PNC Bank επιτρέπει στους δανειολήπτες να έχουν πρόσβαση έως και 80% ή περισσότερο των ιδίων κεφαλαίων τους. Η PNC λέει ότι τα HELOC της έχουν ανταγωνιστικά επιτόκια — αν και δεν αναφέρονται στον ιστότοπο — και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μιας επιλογής κυμαινόμενου ή σταθερού επιτοκίου

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα μετατροπής μεταξύ μεταβλητού και σταθερού επιτοκίου
 • Πιστωτικές γραμμές που κυμαίνονται από $10.000 έως $1 εκατομμύριο

μειονεκτήματα

 • Πολλές πιθανές χρεώσεις
 • Απαιτείται πλήρης αξιολόγηση
 • Δεν πληρούν όλοι οι προϋποθέσεις για τις καλύτερες τιμές

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ένα PNC HELOC

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός PNC HELOC.

1. Εναλλαγή μεταξύ μεταβλητών και σταθερών χρεώσεων

Έχετε την επιλογή να μετατρέψετε ολόκληρο ή μέρος του PNC HELOC σας ($5.000 ελάχιστο) σε μια συγκεκριμένη σταθερή τιμή ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της περιόδου κλήρωσης. Κάνοντας αυτό, μπορείτε να κλειδώσετε μια τιμή που δεν θα αλλάξει και να κάνετε την ίδια σταθερή πληρωμή κάθε μήνα.

Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν παρακολουθείτε την αγορά και κλειδώνετε τις τιμές όταν είναι χαμηλές. Η συνεπής πληρωμή μπορεί επίσης να βοηθήσει στον προϋπολογισμό.

Το τμήμα σταθερού εισοδήματος του HELOC σας μπορεί να έχει θητεία από πέντε έως 30 χρόνια (πέντε έως 20 χρόνια στο Τενεσί). Μπορείτε να έχετε ένα ή περισσότερα εξαρτήματα κατ ‘αποκοπή και να έχετε την επιλογή να ξεκλειδώσετε την κατ’ αποκοπή τιμή και να επιστρέψετε στο μεταβλητό επιτόκιο.

2. Πολλοί διαφορετικοί τύποι αμοιβών

Το HELOC της PNC έχει πολλές χρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ετήσιας χρέωσης 50 $ και μιας χρέωσης μεταφοράς υπολοίπου $100 κάθε φορά που κλειδώνετε ή ξεκλειδώνετε το επιτόκιο.

Μπορεί να απαιτείται ασφάλιση τίτλων για δάνεια 500.000 $ ή περισσότερο και για ορισμένους άλλους τύπους ιδιοκτησίας. Αυτές οι χρεώσεις μπορεί να κυμαίνονται από μερικές εκατοντάδες δολάρια έως περισσότερα από 16.000 $ και απαιτούνται ως χρέωση ανοίγματος λογαριασμού.

Η PNC Bank πληρώνει επίσης ορισμένα έξοδα κλεισίματος για λογαριασμό σας. Ωστόσο, εάν κλείσετε τον λογαριασμό σας εντός των πρώτων 36 μηνών, θα πρέπει να επιστρέψετε στην τράπεζα ένα αναλογικό ποσό από αυτές τις χρεώσεις.

Αυτές οι χρεώσεις δεν είναι συνεπείς μεταξύ των δανειστών και ίσως μπορέσετε να βρείτε έναν δανειστή που να χρεώνει λιγότερες ή καθόλου προμήθειες.

3. Ποσοστό έκπτωσης για πάγια χρέωση

Οι δανειολήπτες μπορούν να λάβουν έκπτωση επιτοκίου 0,25% στο κυμαινόμενο επιτόκιο μετά τη λήξη της εισαγωγικής περιόδου, ρυθμίζοντας αυτόματες πληρωμές από έναν κατάλληλο τραπεζικό λογαριασμό PNC. Αυτό πρέπει να ρυθμιστεί στο κλείσιμο.

Λάβετε υπόψη ότι εάν ακυρώσετε τις αυτόματες πληρωμές σας ανά πάσα στιγμή, θα χάσετε αυτήν την έκπτωση.

4. Χρήσιμα διαδικτυακά εργαλεία

Η απόκτηση ενός HELOC μπορεί να είναι μια μεγάλη απόφαση και υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Η PNC Bank βοηθά στην υποστήριξη των δανειοληπτών παρέχοντας εργαλεία όπως ένα εργαλείο εκτίμησης μετοχικού κεφαλαίου κατοικίας και έναν υπολογιστή κόστους βελτίωσης κατοικίας.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να αποκτήσετε ένα HELOC από την PNC Bank;

Ο χρόνος από την αίτηση έως την έγκριση ποικίλλει. Μόλις εγκριθούν τα στοιχεία σας, η PNC Bank θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει και να σας ενημερώσει για τυχόν διατάξεις κλεισίματος. Στη συνέχεια, μπορείτε να προγραμματίσετε την ημερομηνία κλεισίματός σας.

Λάβετε υπόψη ότι επειδή η PNC Bank απαιτεί αξιολόγηση, ο χρόνος χρηματοδότησής σας πιθανότατα θα είναι μεγαλύτερος από ό,τι με τους δανειστές HELOC που δεν απαιτούν αξιολόγηση.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει την κύρια κατοικία σας ως εγγύηση, θα λάβετε μια νομικά υποχρεωτική περίοδο ακύρωσης τριών ημερών μετά το κλείσιμο, η οποία σας επιτρέπει να ακυρώσετε το HELOC σας εάν αλλάξετε γνώμη. Μόλις παρέλθει το τριήμερο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματά σας.

Σε ποιον είναι κατάλληλο το PNC HELOC;

Ένα PNC HELOC μπορεί να είναι μια ισχυρή επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να ακολουθήσουν την αγορά και να κλειδώσουν ή να ξεκλειδώσουν τα επιτόκια τους κατά τη διάρκεια της περιόδου κλήρωσης. Η δυνατότητα να αποκτήσετε ένα μεγάλο (1 εκατομμύριο $) ή ένα μικρό (10.000 $) HELOC το καθιστά επίσης μια βιώσιμη επιλογή για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα ίδια κεφάλαιά τους για οτιδήποτε, από μικρές επισκευές κατοικιών έως σημαντικές βελτιώσεις σπιτιού, ενοποίηση χρέους ή μεγάλες αγορές. Επειδή προσφέρει ένα σταθερό επιτόκιο και μπορείτε να πληρώσετε μόνο τόκους για τα χρήματα που αποσύρετε, αυτό το HELOC μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για μια αναχρηματοδότηση πληρωμής.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για PNC HELOC

Η αίτηση για PNC HELOC είναι αρκετά απλή, αλλά απαιτεί σημαντική τεκμηρίωση και επαλήθευση. Ενώ μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά, πρέπει να συνάψετε το δάνειό σας αυτοπροσώπως.

Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για ένα PNC HELOC, πρέπει να πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του δανειστή. Κατά τη διαδικασία αξιολόγησης, η PNC θα εξετάσει τα πιστωτικά σας σκορ και το πιστωτικό ιστορικό σας, θα επαληθεύσει το εισόδημά σας, την απασχόληση και την ιδιοκτησία του ακινήτου και θα επιβεβαιώσει την αξία του ακινήτου αναθέτοντας μια ανεξάρτητη αξιολόγηση.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την αίτησή σας ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως σε ένα κατάστημα της PNC Bank. Εάν εγκριθείτε, προγραμματίζετε ένα ραντεβού κλεισίματος, όπου υπογράφετε τα χαρτιά σας.

Δεν είστε σίγουροι αν το PNC είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Η τράπεζα της Αμερικής: Αυτός ο εθνικός ανταγωνιστής προσφέρει ένα HELOC χωρίς χρέωση αίτησης, χωρίς ετήσια χρέωση και χωρίς χρέωση κλεισίματος, καθώς και μια επιλογή μετατροπής σε κατ’ αποκοπή τιμή χωρίς χρέωση.
 • Λεωφόρος: Αυτή η μοναδική, υβριδική εγκατάσταση είναι μια πιστωτική κάρτα που υποστηρίζεται από μετοχές με ανταμοιβές επιστροφής μετρητών.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Beth Deyo είναι ανεξάρτητη συγγραφέας προσωπικών οικονομικών με πτυχίο στα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα. Είναι επίσης Certified Financial Planner™ με 14 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση περιουσίας. Αυτή… Διαβάστε περισσότερα

Paylaşın