A couple reviews plans for home improvements they're making using a TD Bank HELOC.
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

TD Bank HELOCs με μια ματιά

 • Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Μεταβλητός
 • Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων: Επιταγές, κάρτα Visa, μεταφορές σε προσωπικό λογαριασμό επιταγής ή ταμιευτηρίου
 • Κόστος ιδρύματος: Ναι – 99 $
 • Αναλογία δανείου προς αξία: Διαφέρει
 • Ώρα για χρηματοδότηση: Οχι ξεκάθαρο

Η TD Bank προσφέρει πιστωτικές γραμμές κατ’ οίκον μετοχικού κεφαλαίου ή HELOC, χωρίς ελάχιστη απαίτηση ανάληψης και τη δυνατότητα να δανειστείτε μόνο ό,τι χρειάζεστε, μέχρι το πιστωτικό σας όριο.

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα κλειδώματος σε κατ’ αποκοπή συντελεστή
 • Αξιολογήστε την ευκαιρία έκπτωσης για πελάτες της TD Bank που κάνουν έλεγχο και αποταμίευση
 • Δεν απαιτείται ελάχιστη κλήρωση

μειονεκτήματα

 • Πολλαπλές προσαυξήσεις
 • Μπορεί να απαιτείται αξιολόγηση
 • Απαιτείται προσωπικό κλείσιμο

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ένα TD Bank HELOC

Ας δούμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός TD Bank HELOC.

1. Δυνατότητα κλειδώματος σε τιμές ενώ συνεχίζετε να λαμβάνετε από το HELOC σας

Μπορείτε να επιλέξετε να κλειδώσετε ένα σταθερό επιτόκιο για το σύνολο ή μέρος του οφειλόμενου υπολοίπου HELOC ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της περιόδου κλήρωσης ή της περιόδου αποπληρωμής. Εάν το κάνετε αυτό κατά τη διάρκεια της περιόδου κλήρωσης, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το HELOC για πρόσβαση στο υπόλοιπό σας μέχρι το πιστωτικό σας όριο.

Επίσης, δεν υπάρχουν χρεώσεις εγκατάστασης με αυτήν την επιλογή. Αυτό μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για τους δανειολήπτες που αναζητούν σταθερότητα επιτοκίων και πληρωμών, ειδικά σε ένα περιβάλλον αυξανόμενων επιτοκίων.

Η TD Bank σάς επιτρέπει να κλειδώνετε σε ένα πάγιο επιτόκιο με ελάχιστο ποσό 5.000 $ τη φορά και μπορείτε να έχετε έως και τρεις επιλογές κατ’ αποκοπή σε εκκρεμότητα τη φορά. Η μέγιστη διάρκεια του σταθερού σας τόκου δεν μπορεί να υπερβαίνει τη διάρκεια αποπληρωμής σας.

2. Οι πολλαπλές προμήθειες μπορούν να αυξήσουν το συνολικό κόστος δανεισμού

Μια TD Bank HELOC έχει πολλαπλά κόστη.

 • Ετήσια χρέωση 50 $ για ποσά άνω των 50.000 $
 • Τέλος πρόωρου τερματισμού 2% του οφειλόμενου κεφαλαίου, έως 450 $ κατ’ ανώτατο όριο, εάν εξοφλήσετε το HELOC και κλείσετε τον λογαριασμό σας εντός 24 μηνών από την ημερομηνία που τον ανοίξατε
 • Ένα τέλος εγκατάστασης 99 $ όταν βγάζετε για πρώτη φορά το HELOC σας
 • Κόστος κλεισίματος για HELOC με πιστωτικά όρια άνω των 500.000 $, καθώς και HELOC σε συνεταιρισμούς και επενδυτικά ακίνητα
 • Ενδέχεται να ισχύει επιβάρυνση στεγαστικού δανείου εάν χρησιμοποιείτε το HELOC σας για να αναχρηματοδοτήσετε ένα δάνειο, ένα πιστωτικό όριο ή ένα στεγαστικό δάνειο

3. Δεν υπάρχει ελάχιστη κλήρωση, αλλά απαιτείται ελάχιστο πιστωτικό όριο

Η TD Bank προσφέρει HELOC που ξεκινούν από τουλάχιστον 25.000 $. Αλλά δεν απαιτεί μια ελάχιστη κλήρωση, αν θέλετε απλώς λίγο από αυτό τη φορά. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει από τόκους επιτρέποντάς σας να δανειστείτε μόνο ό,τι χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε, μέχρι το πιστωτικό σας όριο.

4. Διατίθεται προστασία υπερανάληψης και εκπτώσεις επιτοκίων

Η TD Bank προσφέρει επίσης ένα προϊόν που ονομάζεται TD EquityAccess PLUS, το οποίο προσφέρει τα ίδια χαρακτηριστικά και επιτόκια με το HELOC της, καθώς και μια επιλογή προσθήκης προστασίας υπερανάληψης κατά τη διαδικασία αίτησης. Ορισμένοι δανειολήπτες μπορεί να εκτιμήσουν την πρόσβαση σε αυτήν την πρόσθετη προστασία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η TD Bank προσφέρει εκπτώσεις επιτοκίων στους υπάρχοντες τραπεζικούς πελάτες της. Προς το παρόν, διαφημίζει έκπτωση 0,25% εάν δημιουργήσετε (ή έχετε ήδη) έναν τραπεζικό λογαριασμό όψεως.

Σε ποιον είναι καλό ένα TD Bank HELOC;

Η ευελιξία για ανάληψη χρημάτων όταν τα χρειάζεστε καθιστά το HELOC της TD Bank ελκυστικό για δανειολήπτες που έχουν ίδια κεφάλαια και θέλουν πρόσβαση σε χρήματα για έργα χωρίς να λαμβάνουν ξεχωριστά δάνεια βελτίωσης κατοικίας. Το χαμηλό κόστος εκκίνησης μπορεί επίσης να καταστήσει αυτό το HELOC ελκυστική επιλογή για όσους θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο μετοχικό τους κεφάλαιο με πιο ευέλικτους όρους από τους σταθερούς όρους σε μια αναχρηματοδότηση πληρωμών.

Πώς μπορώ να αποκτήσω ένα TD Bank HELOC;

Ενώ η διαδικασία αίτησης περιλαμβάνει πολλά βήματα, η TD Bank είναι ξεκάθαρη για το τι να περιμένει. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία αίτησης ηλεκτρονικά, αλλά πρέπει να επισκεφτείτε ένα υποκατάστημα της TD Bank για να λάβετε το δάνειό σας.

Τα TD Bank HELOC είναι διαθέσιμα για κύρια και δευτερεύουσα κατοικία μίας έως τεσσάρων οικογενειών. Οι εξαιρέσεις περιλαμβάνουν τροχόσπιτα, σκάφη, τροχόσπιτα και κατοικίες προς πώληση, υπό κατασκευή ή σε μισθωμένη γη.

Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις για πιστωτικές γραμμές άνω των 500.000 $, συνεταιρισμούς και ακίνητα αξίας άνω των 2,5 εκατομμυρίων $.

Καθώς ετοιμάζεστε να υποβάλετε αίτηση για TD Bank HELOC, μπορεί να είναι χρήσιμο να έχετε στη διάθεσή σας τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Δελτία μισθού για τις τελευταίες 30 ημέρες
 • Έντυπα W-2 από τα δύο τελευταία χρόνια
 • Φορολογική δήλωση των δύο τελευταίων ετών (εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας)
 • Ταυτότητα φωτογραφίας
 • Απόδειξη ασφάλισης ιδιοκτητών σπιτιού (και ασφάλιση πλημμύρας, εάν χρειάζεται)

Δεν είστε σίγουροι αν η TD Bank είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Τράπεζα της Αμερικής HELOC: Αυτή η εθνική τράπεζα προσφέρει ένα HELOC χωρίς τέλη αίτησης, χωρίς τέλη κλεισίματος, χωρίς ετήσιες προμήθειες και χωρίς τέλη για μετατροπή σε επιλογή σταθερού επιτοκίου.
 • Φιγούρα: Αυτός ο διαδικτυακός δανειστής μπορεί να σας βοηθήσει να παραλείψετε μια προσωπική αξιολόγηση.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Beth Deyo είναι ανεξάρτητη συγγραφέας προσωπικών οικονομικών με πτυχίο στα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα. Είναι επίσης Certified Financial Planner™ με 14 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση περιουσίας. Αυτή… Διαβάστε περισσότερα

Paylaşın