A bearded person uses their smartphone and a tripod to film a cooking video in their kitchen.
Σημείωση για τους εκδότες: Το Intuit Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Ο μέσος χρήστης YouTube κερδίζει 0,018 $ ανά προβολή, σύμφωνα με το Influencer Marketing Hub. Αυτό είναι περίπου 18 $ για κάθε 1.000 προβολές διαφημίσεων. Σε αυτό το άρθρο, ρίχνουμε μια ματιά στο μέσο ποσοστό πληρωμής στο YouTube και συμβουλές για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου καναλιού YouTube.

Σε αυτό το άρθρο, ρίχνουμε μια ματιά στο μέσο ποσοστό πληρωμής στο YouTube και συμβουλές για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου καναλιού YouTube.Πόσο κερδίζουν οι YouTubers ανά προβολή;

Τι επηρεάζει τα έσοδα του YouTube

τα κέρδη από το YouTubeΕικόνα: what-impacts-youtube-revenue

Αναρωτιέστε πόσα χρήματα βγάζουν οι YouTubers ανά προβολή; Οι χρήστες του YouTube κερδίζουν κατά μέσο όρο 0,018 $ ανά προβολή διαφήμισης, σύμφωνα με το Influencer Market Hub. Οι τιμές μπορεί να κυμαίνονται από 0,10 $ έως 0,30 $ ανά προβολή διαφημίσεων.

Ωστόσο, το ποσό των χρημάτων που πληρώνει το YouTube εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Ο αριθμός των προβολών που λαμβάνει το βίντεό σας
 • Ο αριθμός των κλικ που λαμβάνει μια διαφήμιση
 • Ποιότητα διαφήμισης
 • Αποκλεισμός διαφημίσεων
 • Μήκος βίντεο

Πόσα χρήματα βγάζουν οι YouTubers ανά 1000 προβολές;

Η δημιουργία ενός καναλιού YouTube μπορεί να είναι μια μεγάλη παρενέργεια, ειδικά αν παράγετε συναρπαστικό περιεχόμενο που προσελκύει μεγάλο κοινό. Ωστόσο, μπορεί να είναι σκληρή δουλειά για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Το να επιτρέπετε στους διαφημιστές να προβάλλουν διαφημίσεις στο κανάλι σας μέσω του Google Adsense μπορεί να είναι ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό δημιουργήστε έσοδα από το περιεχόμενό σας στο YouTube. Σύμφωνα με την Google, οι τιμές που πληρώνει ένας διαφημιζόμενος μπορεί να ποικίλλουν. Το Influencer Marketing Hub λέει ότι τείνουν να πληρώνουν μεταξύ 0,10 $ και 0,30 $ ανά προβολή, το οποίο συνήθως φτάνει τα 0,018 $ ανά προβολή διαφήμισης. Έτσι, για ένα βίντεο με 1.000 προβολές διαφημίσεων, ο YouTuber θα έπαιρνε κατά μέσο όρο 18 $.

Χρησιμοποιώντας από το Forbes εκτιμώμενο ποσοστό πληρωμής 5 $ ανά 1.000 προβολές για “κορυφαία” ταλέντα, ένα βίντεο YouTube με 1 εκατομμύριο προβολές μπορεί να αποφέρει περισσότερα από 5.000 $γεγονός που καθιστά μια αρκετά προσοδοφόρα δουλειά να είσαι σύγχρονος επηρεαστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι πρόκειται για εκτιμήσεις και ότι ορισμένοι χρήστες του YouTube ενδέχεται να κερδίζουν περισσότερα ή λιγότερα ανάλογα με την ποιότητα της διαφήμισης, την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και άλλους παράγοντες.

Πόσες προβολές χρειάζονται οι χρήστες του YouTube για να πληρωθούν;

Λίστα ελέγχου προγράμματος συνεργατών YouTube

Λίστα ελέγχου προγραμμάτων θυγατρικών youtubeΕικόνα: λίστα ελέγχου προγράμματος θυγατρικών youtube

Το YouTube έχει το Πρόγραμμα συνεργατών YouTube, που σας επιτρέπει να πληρώνεστε μέσω διαφημίσεων στη σελίδα σας. Για να γίνετε αποδεκτοί στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube, πρέπει:

 • Έχετε τουλάχιστον 1.000 συνδρομητές
 • Προσεγγίστε τις 4.000 έγκυρες ώρες δημόσιας προβολής τους τελευταίους 12 μήνες (χωρίς να υπολογίζονται οι σύντομες προβολές)
 • Υπογράψτε και συμφωνήστε με τους όρους
 • Διαθέτετε λογαριασμό AdSense
 • Αξιολογήστε και εγκριθείτε

Μόλις εγγραφείτε στο Πρόγραμμα συνεργατών YouTube, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε έσοδα μέσω διαφημίσεων. Τα έσοδα προέρχονται από ένα πρόγραμμα κατανομής εσόδων, αλλά οι χρήστες πρέπει να πληρούν τα κριτήρια καταλληλότητας.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι Η Google σας δίνει το 68% των εσόδων κατά την προβολή διαφημίσεων με το AdSense. Έτσι, για παράδειγμα, εάν ένα βίντεο αποφέρει 1.000 $ από τα κέρδη του AdSense, θα λάβετε 680 $.

Με ποιους άλλους τρόπους βγάζουν χρήματα οι YouTubers;

Οι τοποθετήσεις διαφημίσεων δεν είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο οι YouTubers κερδίζουν χρήματα και κερδίζουν επιπλέον εισόδημα. Ο μισθός ενός YouTuber προέρχεται από πολλές άλλες πηγές. Ακολουθούν ορισμένες άλλες επιλογές για τη συμπλήρωση του εισοδήματος ενός YouTuber:

 • Σύνδεσμοι συνεργατών: Έχετε παρακολουθήσει ποτέ ένα βίντεο ενός YouTuber που αξιολογεί ένα προϊόν; Τι θα λέγατε για ένα που ένας YouTuber ρίχνει στο όνομα της «αγαπημένης μάρκας» του; Αν ναι, έχετε δοκιμάσει το μάρκετινγκ θυγατρικών. Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι όταν ένας YouTuber αξιολογεί ή αναφέρει ένα προϊόν, όπως το μακιγιάζ, ή μια υπηρεσία, όπως το λογισμικό μάρκετινγκ. Όταν ένας θεατής κάνει κλικ στον σύνδεσμο στην περιγραφή του βίντεο και κάνει μια αγορά, ο χρήστης του YouTube κερδίζει ένα ποσοστό αυτής της αγοράς.
 • Εμπορεύματα: Είτε ακολουθείτε έναν δημοφιλή παίκτη είτε έναν καθημερινό vlogger, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ορισμένοι YouTubers άνοιξαν τα καταστήματα και δημιούργησαν ρούχα για να αγοράσουν οι πιστοί θαυμαστές τους. Οι χρήστες του YouTube με πολλούς ακόλουθους συχνά επωνυμεύουν το κανάλι τους πουλώντας πράγματα όπως πουκάμισα, τσάντες, καπέλα και αξεσουάρ.
 • αιγίδα: Του δισεκατομμύρια μηνιαίως συνδεδεμένους χρήστες και περισσότερες από 500 ώρες περιεχομένου βίντεο που ανεβαίνουν κάθε λεπτό, το YouTube είναι η πιο χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα για παρακολούθηση βίντεο. Και αν έχετε πολλούς ακόλουθους, μπορεί να εκπλαγείτε πόσες επωνυμίες θα σας πληρώσουν για να ελέγξετε ή να προωθήσετε τα προϊόντα τους και να αυξήσετε τις πωλήσεις τους μέσω χορηγιών.

Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι YouTubers;

Να είσαι εδώ Οι 10 κορυφαίοι μισθοί YouTuber του 2021σύμφωνα με το Forbes:

YouTuber Κέρδος
MrBeast 54 εκατομμύρια δολάρια
Τζακ Πολ 45 εκατομμύρια δολάρια
Συσκευή σήμανσης 38 εκατομμύρια δολάρια
Rhett και Link $30 εκατομμύρια
Ανείπωτος 28,5 εκατομμύρια δολάρια
Nastja 28 εκατομμύρια δολάρια
Ράιαν Κάι 27 εκατομμύρια δολάρια
Επισκέπτης, τέλειος 20 εκατομμύρια δολάρια
Λόγκαν Πολ 18 εκατομμύρια δολάρια
Preston Arsement 16 εκατομμύρια δολάρια

Αν το YouTube έχει αποδείξει κάτι την τελευταία δεκαετία, είναι ότι η πλατφόρμα είναι μια εξαιρετική πηγή για άτομα με κίνητρα που θέλουν να πάρουν την καριέρα τους στα χέρια τους.

Πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με το πόσα κερδίζουν οι YouTubers

Ακολουθούν ορισμένες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα κέρδη του YouTube.

Πόσα κερδίζει ένας YouTuber με 1 εκατομμύριο συνδρομητές ετησίως;

Εάν ένας YouTuber με 1 εκατομμύριο συνδρομητές μπορούσε να κάνει όλο το κοινό του να παρακολουθεί ένα νέο βίντεο κάθε εβδομάδα, θα μπορούσε να λάβει περίπου 18.000 $ την εβδομάδα μόνο από το AdSense. Αυτό θα ισοδυναμούσε με 936.000 $ ετησίως σε έσοδα από το AdSense.

Τα κανάλια με 1 εκατομμύριο συνδρομητές είναι επίσης πιθανό να έχουν ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων μέσω χορηγιών, εγκρίσεων ή τοποθετήσεων προϊόντων.

Πόσο κερδίζουν οι YouTubers για 1 εκατομμύριο προβολές;

Σύμφωνα με το Influencer Marketing Hub, Οι χρήστες του YouTube που δημιουργούν έσοδα κερδίζουν κατά μέσο όρο 18 $ ανά 1.000 προβολές διαφημίσεων βίντεο. Σύμφωνα με την Google, κατά μέσο όρο μόνο το 15% των συνολικών προβολών βίντεο υπολογίζεται στα απαιτούμενα 30 δευτερόλεπτα χρόνου παρακολούθησης για να μετρήσει η διαφήμιση στην πληρωμή.

Έτσι, ένα βίντεο με διαφημίσεις και 1 εκατομμύριο προβολές – με μέσο όρο 150.000 προβολές διαφημίσεων – μπορεί να κερδίσει έναν YouTuber 2.700 $.

Οι YouTubers πληρώνονται καλά;

Κατά μέσο όρο, οι χρήστες του YouTube μπορούν να κερδίσουν 18 $ για κάθε 1.000 προβολές διαφημίσεων.

Ποιος είναι ο πιο πλούσιος YouTuber;

Ο MrBeast ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος YouTuber το 2021, κερδίζοντας 54 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes.

Πόσα κερδίζουν οι YouTubers με 100.000 συνδρομητές;

Οι χρήστες του YouTube που κερδίζουν χρήματα από 100.000 συνδρομητές θα μπορούσαν να κερδίσουν περίπου 1.800 $ την εβδομάδα – περίπου 93.600 $ το χρόνο – μόνο με το AdSense, εάν επέτρεπαν σε κάθε συνδρομητή να παρακολουθεί ένα νέο βίντεο κάθε εβδομάδα.

Πόσα δολάρια παίρνετε ανά συνδρομητή στο YouTube;

Το εισόδημα του YouTuber δεν βασίζεται στον αριθμό των συνδρομητών που ακολουθούν ένα κανάλι. Οι θεατές διαφημίσεων είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο πληρώνεστε στο YouTube, τουλάχιστον μέσω του Προγράμματος συνεργατών YouTube της Google.

Ωστόσο, οι συνδρομητές είναι πολύτιμοι επειδή είναι αυτοί που είναι πιο πιθανό να σχολιάσουν, να κάνουν like και να μοιραστούν τα βίντεό σας με ακόμη περισσότερα άτομα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε περισσότερες προβολές και ενδεχομένως περισσότερα έσοδα από το YouTube, εάν τοποθετήσετε τις σωστές διαφημίσεις.

Έτσι, ενώ το YouTube δεν πληρώνει με βάση τον αριθμό των συνδρομητών που έχετε, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του αριθμού των προβολών στα βίντεό σας.

Οι YouTubers αμείβονται κάθε μήνα;

Οι χρήστες του YouTube λαμβάνουν μηνιαίο μισθό, είτε μέσω ταχυδρομείου είτε απευθείας κατάθεσης. Τα έσοδα από άλλες συμφωνίες επωνυμίας και άλλες ροές εσόδων ποικίλλουν ανάλογα με τις συμβάσεις.


Paylaşın