Young multiracial family sitting on the steps of their new home
Σημείωση για τους συντάκτες: Το Credit Karma λαμβάνει χρεώσεις από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Είναι ακριβές από όσο γνωρίζουμε όταν δημοσιεύεται.

Στεγαστικό δάνειο Keller με μια ματιά

 • Συμβατικά δάνεια: Ναί
 • Δάνεια FHA: Ναί
 • Δάνεια VA: Ναί
 • αναχρηματοδότηση: Ναί
 • Jumbo δάνεια: Ναί
 • Ρυθμιζόμενες τιμές: Ασαφείς
 • Σταθερές τιμές: Ασαφείς

Η Keller Mortgage ξεκίνησε ως παρακλάδι της επιχείρησης μεσιτείας ακινήτων Keller Williams και είναι ένας διαδικτυακός δανειστής που ειδικεύεται σε μια ποικιλία στεγαστικών δανείων. Δανείζεται και στις 50 πολιτείες και στην Ουάσιγκτον, DC

Πλεονεκτήματα

 • Προσφέρει μια καλή ποικιλία τύπων στεγαστικών δανείων
 • Διαδικτυακή διαδικασία προέγκρισης με ανταγωνιστικές προσφορές μέσω του προγράμματος Offer Ready
 • Το πρόγραμμα Lock and Shop σας επιτρέπει να κλειδώσετε την τιμή σας για έως και 120 ημέρες

μειονεκτήματα

 • Τα επιτόκια, οι όροι και οι προμήθειες δανείων δεν είναι ξεκάθαρα
 • Η διαδικασία δεν είναι πλήρως διαδικτυακή

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ένα στεγαστικό δάνειο Keller

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν υποβάλετε αίτηση για στεγαστικό δάνειο με το Keller Mortgage.

1. Μια ποικιλία από στεγαστικά δάνεια διαθέσιμα

Το Keller Mortgage προσφέρει αρκετές επιλογές στεγαστικών δανείων, όπως συμβατικά δάνεια, δάνεια FHA, δάνεια USDA, δάνεια jumbo και δάνεια VA. Επειδή έχει άδεια και στις 50 πολιτείες και στην Περιφέρεια της Κολούμπια, αυτά τα δάνεια είναι προσβάσιμα σε άτομα σε όλη τη χώρα.

Η Keller Mortgage προσφέρει επίσης επιλογές αναχρηματοδότησης στεγαστικών δανείων, συμπεριλαμβανομένων αναχρηματοδοτήσεων πληρωμών. Το ελάχιστο για ένα στεγαστικό δάνειο είναι $65.000.

2. Πιθανό μακροπρόθεσμο κλείδωμα

Η Keller προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα Lock and Shop, το οποίο κλειδώνει το ενδιαφέρον του στεγαστικού σας δανείου για έως και 120 ημέρες ενώ ψωνίζετε για το σπίτι των ονείρων σας. Αυτό είναι μεγαλύτερο από αυτό που προσφέρουν οι περισσότεροι άλλοι δανειστές στεγαστικών δανείων. Οι περισσότεροι δανειστές προσφέρουν το κλείσιμο των τόκων στεγαστικών δανείων 30 έως 90 ημερών.

Είναι επίσης σημαντικός ανακουφιστικός από το άγχος όταν τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων αυξάνονται. Επιπλέον, η Keller σάς δίνει την επιλογή να επαναφέρετε την τιμή στην τρέχουσα τιμή αγοράς εντός 60 ημερών από το κλείσιμο, εάν η τιμή αγοράς είναι χαμηλότερη από την αρχική σας τιμή.

3. Η διαδικασία αγοράς σπιτιού δεν είναι εντελώς διαδικτυακή

Η αίτηση της Keller ξεκινά διαδικτυακά, αλλά πρέπει να συνεργαστείτε με έναν σύμβουλο στεγαστικών δανείων για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αγοράς σπιτιού με το Keller Mortgage. Αυτό μπορεί να είναι καλό για άτομα που τους αρέσει μια πιο πρακτική εμπειρία. Αλλά είναι λιγότερο ιδανικό για άτομα που προτιμούν την ευκολία του δανεισμού μόνο σε ψηφιακό.

Μόλις βρείτε το σπίτι των ονείρων σας, συνήθως θα συνεργαστείτε και με έναν κτηματομεσίτη για να κάνετε μια προσφορά σε ένα σπίτι.

4. Ανταγωνιστικό Πρόγραμμα Προέγκρισης

Η Keller Hypotheek διακρίνεται για τη διαδικασία προέγκρισης. Το πρόγραμμα Offer Ready προσφέρει ένα εγκεκριμένο πιστοποιητικό προέγκρισης, το οποίο σας βοηθά να ξεχωρίζετε σε μια ανταγωνιστική αγορά κατοικίας. Αφού λάβει όλα τα απαιτούμενα οικονομικά έγγραφα, η Keller λέει ότι ένας ασφαλιστής θα εξετάσει την ολοκληρωμένη αίτηση σε περίπου 24 ώρες.

5. Έλλειψη διαφάνειας

Ο ιστότοπος της Keller Mortgage δεν είναι πολύ ενημερωμένος σχετικά με τις ακριβείς λεπτομέρειες υποθήκης. Εάν θέλετε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές αναχρηματοδότησης, τους όρους ή τα επιτόκια στεγαστικών δανείων, θα πρέπει να μιλήσετε με έναν μεσίτη.

Ακόμη και τότε, μπορεί να χρειαστεί να παρέχετε προσωπικά στοιχεία, όπως τα στοιχεία επικοινωνίας σας, για να λάβετε τα στοιχεία που χρειάζεστε.

Σε ποιον είναι κατάλληλο ένα στεγαστικό δάνειο Keller;

Εάν είστε έτοιμοι να αγοράσετε ένα σπίτι ή να αναχρηματοδοτήσετε ένα υπάρχον δάνειο σε λίγους μόνο μήνες, το Keller Mortgage θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η επιλογή προέγκρισης και το κλείδωμα του επιτοκίου στεγαστικού δανείου βοηθούν στον εξορθολογισμό της διαδικασίας και στη μείωση του πιθανού στρες.

Οι επιλογές χαμηλής προκαταβολής του Keller Mortgage το καθιστούν επίσης άξιο προσοχής, ειδικά αν αγοράζετε για πρώτη φορά σπίτι.

Τα ποσά προκαταβολής ξεκινούν από 3% για τα συμβατικά δάνεια ή 3,5% για δάνεια FHA. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για δάνειο VA ή USDA, μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για στεγαστικό δάνειο χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλετε χρήματα.

Τα δάνεια Jumbo απαιτούν προκαταβολή 20% στις περισσότερες περιπτώσεις, αν και ορισμένα άτομα μπορεί να πληρούν τις προϋποθέσεις για χαμηλότερο ποσό.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για υποθήκη Keller Mortgage

Η αίτηση για στεγαστικό δάνειο ή αναχρηματοδότηση μέσω του Keller Mortgage είναι αρκετά απλή.

 • Χρειάζεστε ένα πιστωτικό σκορ τουλάχιστον 620 για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για στεγαστικό δάνειο.
 • Κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης, πρέπει να ακολουθήσετε μια σειρά από οδηγίες, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας λογαριασμού και της επιλογής του τύπου δανείου που θέλετε.
 • Να είστε προετοιμασμένοι με τα οικονομικά σας έγγραφα, όπως τραπεζικές καταστάσεις, αποκόμματα πληρωμής και πρόσφατες φορολογικές δηλώσεις. Αφού υποβάλετε μια αίτηση, ένας υπάλληλος δανείου θα επικοινωνήσει μαζί σας για να συζητήσει τις επιλογές σας.

Δεν είστε σίγουροι αν το Keller Mortgage είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

Είτε η αίτησή σας έχει απορριφθεί είτε θέλετε να ψωνίσετε για άλλους δανειστές στεγαστικού δανείου, να θυμάστε το εξής: έχετε μόνο περιορισμένο χρονικό διάστημα όπου τα πολλαπλά ερωτήματα σκληρής πίστωσης υπολογίζονται μόνο ως ένα. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχετε περίπου 14 ημέρες, αν και ορισμένα μοντέλα βαθμολόγησης σας δίνουν μερικές ακόμη εβδομάδες.

Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι μερικές επιλογές που πρέπει να εξετάσουν οι δανειστές.

 • sofi: Το SoFi μπορεί να αξίζει να εξεταστεί για ένα σπίτι, καθώς έχει επίσης μεγαλύτερες εκπτώσεις τόκων στεγαστικών δανείων.
 • Καλύτερη υποθήκη: Αυτός ο δανειστής μόνο στο Διαδίκτυο έχει επίσης μια απλοποιημένη διαδικασία αίτησης και χωρίς τέλη εγκατάστασης.
Paylaşın